Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturva-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Toimit osana ryhmää, jossa jokaisella jäsenellä on omat vastuualueensa. Avoin tiedon ja osaamisen jakaminen ryhmän sisällä on olennainen osa toimintaasi. Pääset työskentelemään suomalaisen ja kansainvälistyvän yrityksen etulinjassa yhdessä toimialan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tietoturva-asiantuntijana tehtäväsi on toimia teknisenä asiantuntijana Patria Oyj hankintojen ja projektien tietoturvan suunnittelussa. Osallistut myös yhtiön sisäisten tietoturvamääräysten kehittämiseen, teknisten tietoturvariskien hallintaan, projektien tietoturvasuunnitteluun, viranomaisyhteistyöhön, auditointeihin sekä sisäisen tietoturvakoulutuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Toimipaikkasi on Tampereella.

Kykyjen, halujen ja oman kiinnostuksen mukaan pääset tekemään laaja-alaisia tehtäviä ympäristöissä, joissa tietoturva ei ole pelkkä sana.

Odotamme sinulta

 • kokemusta tietoturvatuotteiden ylläpidosta vaativissa ympäristöissä
 • käytännön osaamista ja kokemusta tämän päivän teknologioista ja verkoista
 • vähintään ammattikorkeakoulutasoista peruskoulutusta tietoliikenteestä
 • kokemusta vaativien tietoliikennejärjestelmien tuki- ja hallintatehtävistä
 • kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja selvittää monimutkaisia ongelmia
 • paineensieto- ja päätöksentekokykyä ja uskallusta ottaa vastuuta
 • tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja ymmärrystä toimia sovittujen toimintatapojen mukaan
 • taitoa toimia tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (muu kielitaito eduksi)
 • eduksesi katsotaan myös alan sertifikaatit ja viranomaisyhteistyökokemus

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patria.fi/fi/ura/avoimet-tyopaikat viimeistään 2.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tietoturvallisuuspäällikkö Ari Etholen, ari.etholen@patria.fi tai 040 869 2051.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 20.12.2019 - 2.2.2020
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/tietoturva-asiantuntija/751706/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä