Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietojärjestelmäasiantuntija, Millog Oy Tampere

post_image

RekryilmoitusMillogin tietohallinto hakee keskitettyihin ICT-palveluihin Tampereelle

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Tehtävässä vastaat vaihtelevista ICT-tukitehtävistä. Tärkeimmät tehtäväsi ovat käyttäjätuki sekä käytön opastus, laitteisiin ja järjestelmiin liittyvä ongelmanratkaisu, käyttöoikeuksien hallinta sekä laitelogistiikka (esim. laitetilaukset). Osallistut tarvittaessa myös ICT-kehitysprojekteihin ja kehität oman alueesi prosesseja yhdessä muun tiimin kanssa.

Palvelet Millogin käyttäjiä yhteistyössä muiden ICT-tukipalveluun osallistuvien tahojen kanssa. Pystyt ratkaisemaan mahdollisimman suuren osan käyttäjien ongelmista itsenäisesti, mutta tarvittaessa varmistat ongelman siirtämisen oikealle taholle ratkaistavaksi.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, etkä pelkää rutiininomaisiakaan tehtäviä. Tykkäät ratkaista asioita, jotka auttavat käyttäjiä heidän päivittäisessä työssään. Edellytämme perustason osaamista tietotekniikasta ja sen hallintajärjestelmistä, asiakaslähtöistä palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä ongelmanratkaisu- sekä tiimityötaitoja sekä oppimiskykyä ja halua omaksua uusia asioita.

 

Millogilla töissä?

Millog tarjoaa kannustavan työyhteisön tuen sekä vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista ja kehittymään sitä edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuutta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Meillä olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Liukkonen, puh. +358 40 315 7606 tai etunimi.sukunimi@millog.fi

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 12.3.2023 verkkosivujemme kautta osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 24.2.2023 - 12.3.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/tietojarjestelmaasiantuntija-millog-oy-tampere/2000217/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä