Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietojärjestelmäasiantuntija, Metsätalouden ICT-palvelut

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme tietojärjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen konsernin tietohallintoyksikköön Metsätalouden ICT-palvelut -tiimiin. Tehtävän aloitus ja toimipaikka ovat sovittavissa.

Metsätalouden ICT-palvelut -tiimi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n liiketoimintasovellusten kehittämisestä ja palvelutuotannosta. Tietojärjestelmäasiantuntijana tehtäväsi liittyvät järjestelmiin, joilla tuetaan Metsähallitus Metsätalous Oy:n puunkorjuun, kuljetuksen ja puukaupan prosesseja. Vastaat järjestelmien kehittämisestä ja palvelunhallinnasta yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Osana järjestelmien kehittämistä osallistut järjestelmien muutosten määrittelyyn ja testaamiseen sekä osallistut vastuullasi olevien sovellusten tuotannossa tapahtuviin selvittely- ja ratkaisutehtäviin. Dokumentoit työsi tulokset laadukkaasti. Toimit tehokkaasti ja sujuvasti yhteistyössä Metsätalouden prosessien sekä järjestelmätoimittajien palvelu- ja projektitiimien kanssa.

Olet innostunut kehittämisestä ja sinulla on ratkaisuhakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit tehokkaasti ja sujuvasti yhteistyössä järjestelmän omistajien sekä järjestelmätoimittajien palvelu- ja projektitiimien kanssa. 

Odotamme sinulta

  • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa 
  • metsäalan ja erityisesti puunkorjuun ja kuljetuksen tuntemusta 
  • kokemusta räätälöityjen ICT-palveluiden kehittämisestä ja hallinnoinnista jatkuvassa palvelussa
  • kykyä tietojärjestelmien toiminnalliseen suunnitteluun yhdessä käyttäjien kanssa
  • kokemusta projektityöstä
  • kokemusta ICT-palvelutuotannon prosesseista
  • sujuvaa suomen kielen osaamista 

Tarjoamme haastavaa ja itsenäistä tehtäväkenttää, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi. Tehtävä on näköalapaikka Metsätalouden operatiiviseen toimintaan ja tietojärjestelmäkokonaisuuteen.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa tietojärjestelmäpäällikkö Hanna Soinne, puh. 040-5301592. Tavoitettavissa parhaiten 1.11.2021 klo 10–12 ja 9.11. klo 12–14.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 22.10.2021 - 14.11.2021
Tarkennettu
sijainti:
Toimipaikka sovittavissa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/tietojarjestelmaasiantuntija-metsatalouden-ict-palvelut/1315479/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä