Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietohallintojohtaja / NordLab, Oulu

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt NordLabille Ouluun tietohallintojohtajaa.

Johdat ja kehität tietohallintoamme, sen prosesseja ja kokonaisarkkitehtuuriamme. Varmistat digitalisaation toteutumisen tiiviissä yhteistyössä omistajaorganisaatioiden ja palvelutuottajien kanssa. Lisäksi vastaat toimittaja- ja järjestelmäkehitysyhteistyöstä sekä tietojärjestelmä- ja muista ICT-hankinnoista. Toimit myös tietohallinnon tiimin esihenkilönä.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta tietojärjestelmien uusimisprojekteista sekä ymmärrystä tietojärjestelmäintegraatiosta ja tietoturva- ja tietosuoja-asioista. Eduksesi katsotaan it-projektikokemus fuusioituvista organisaatioista.

Kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia, olet kehittämishenkinen, teet sujuvasti yhteistyötä sekä sinulla on hyvät verkostojohtamisentaidot. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset myös vahvaa organisointiosaamista, valmentavaa johtamisotetta sekä tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa.

Tarjoamme sinulle avaintehtävän vahvaan osaamiseen pohjautuvassa organisaatiossamme. Sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa voit käyttää osaamistasi, kehittää ja kehittyä. Olet tärkeä osa joukkuettamme merkittävässä terveyden vahvistamistyössämme. Tervetuloa!

Lisätietoja tehtävästä antaa NordLabin toimitusjohtaja Anne Piikivi puh. 040 635 6544 ke 16.3. klo 10–11 ja pe 18.3. klo 12–13, tietohallintojohtaja Jan Skog puh. 040 630 9811 to 17.3. klo 14–15 ja pe 18.3 klo 13–14 sekä MPS-konsultit Riikka Vaaraniemi puh. 040 557 5353 ja Mika Turtia puh. 0440 615620. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen osoitteessa careers.mps.fi ja liitä mukaan CV:si 29.3.2022 mennessä.

NordLab hoitaa laboratoriopalvelut valtaosalle pohjoissuomalaisista osana julkista terveydenhoitoa. Meillä on noin 70 toimipistettä Perhosta Hettaan. Toimintamme perustuu huippuosaamiseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja sujuvan palvelun.

NordLab työllistää 700 laboratorioalan ammattilaista. Teemme merkittävää työtämme toinen toistamme tukien. Haluamme, että työntekijämme voivat innostua työstään, kehittyä siinä ja voida hyvin. Meillä sekä asiakas että työntekijä ovat tärkeitä.

Pinterest
MPS Enterprises logo

Tietoja

Hakuaika: 15.3.2022 - 29.3.2022
Sijainti: Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Kiviharjuntie 11, Oulu
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/tietohallintojohtaja/me6AR8

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Hankinta

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

Potilastietojärjestelmät
terveydenhuollon järjestelmä
järjestelmäkehitys
Kokonaisarkkitehtuuri
laboratoriojärjestelmä
Tietosuoja
tietojärjestelmäintegraatio

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä