Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testiautomaatioasiantuntija

RekryilmoitusNyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo kuudella paikkakunnalla. Rekrytoimme nyt testiautomaatio-osaajia mukaan porukkaamme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, haastavia ja mielekkäitä asiakasprojekteja sekä mukavan ja auttavan työyhteisön. Haemme asiantuntijoita työskentelemään asiakkaillamme erilaisten testiautomaatiohankkeiden parissa.

 

Asiakasprojekteissamme suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Vaadimme tehtäviin osaamista seuraavista teknologioista:

· Robot Framework

· Python

 

Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä sekä mahdollisista muista vastaavista teknologioista. Suomen kielen taito on toivottavaa sujuvan kommunikaation näkökulmasta.

Tehtävässä pääset mukaan työskentelemään merkityksellisiin ja haastaviin projekteihin asiakkaidemme kanssa. Monipuolisten ja vaihtelevien projektien ansiosta työ on mielekästä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Lisäksi saat talollisen työkavereita niin asiakkaan projekteista kun meidän omasta porukastakin - työkavereitamme on kehuttu harvinaisen mukaviksi! Työsuhde-edut ovat luonnollisesti osa työntekijöidemme hyvinvoinnin tukemista.

Teemme töitä ensisijaisesti asiakkaan tiloissa. Asiakasprojekti määrittelee, onko työtä mahdollista tehdä joko osittain tai kokonaan etätyönä. Omat toimistomme toimivat työskentelypaikkana kun tilanne ja asiakasprojekti sen sallii.

Codemen Oy - Kokeneita ammattilaisia ja Suomen suurin IT-verkosto

Codemen on ohjelmistoalan kokeneista ammattilaisista rakentunut konsulttiyritys. Lisäksi olemme Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto, joka kokoaa yhteen Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset. Verkostoon kuuluu jo yli 4000 ammattilaista!

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Ylivieskassa, Jyväskylässä ja Joensuussa.

Pinterest
Codemen Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/testiautomaatioasiantuntijoita/meBOW8
Yhteydenotto: rekry@codemen.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemen kotisivut

Codemen Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä