Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testausvastaava

post_image

RekryilmoitusTyöllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Olemme 150 henkilön dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, jossa toimitaan joukkueena ja jokaisen työpanoksella on merkitystä. Haluamme olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden kehittämisessä ja toiminnan uudistamisessa digitalisaatiota hyödyntäen. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija. Sijoitamme suhdannepuskurissa olevia varoja tuottavasti ja turvaavasti. Sijoitustoiminnassamme painotetaan maksuvalmiutta, ennustettavuutta ja vakaata tuottoa.

Asiakaskokemuksen parantaminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.

Haemme Työllisyysrahastoon

TESTAUSVASTAAVAA

palvelukehitys- ja sovellustiimiin. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävästä

Testausvastaava huolehtii Työllisyysrahaston järjestelmien laadunvarmistuksesta kehittämällä testaamista ja siihen liittyviä menetelmiä. Tehtäviisi kuuluvat testaus, testauksen suunnittelu ja koordinointi sekä testausautomaation käyttöönotto soveltuvin osin. Lisäksi raportoit eri sidosryhmille ja työtä johtaville tahoille.

Ketä etsimme

Odotamme, että sinulla on vahvaa käytännön osaamista ja näyttöjä web-pohjaisten järjestelmien ja integraatioiden testaamisesta, testausmenetelmistä ja -työkaluista, testauksen koordinoinnista sekä laadunvarmistusprosesseista. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi soveltuva AMK-tutkinto tai muu käytännössä osoitettu vahva osaaminen.

Sovellusten regressio-, suorituskyky-, integraatio- ja hyväksymistestaukset sekä end-to-end -testaus ovat sinulle entuudestaan tuttuja, myös pilviympäristössä toimivien sovellusten osalta. Sinulla on kokemusta ketterillä menetelmillä toteutetuista projekteista, ja niihin liittyvästä testaamisesta ja testausautomaatiosta yleisesti tunnetuilla välineillä. Jira ja Confluence -käyttökokemus sekä mobiilitestauskokemus katsotaan eduksi.

Testaussuunnitelmien tekeminen, testauksen organisointi ja testaus ovat osa arkipäivääsi. Testausvastaavan tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa toimenkuvaan ja luoda tehokkaita testauksen toimintamalleja. Näin ollen kehittämisorientoituneisuus, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä selkeä raportointityyli, kyky priorisoida ja hyvä paineensietokyky antavatkin sinulle valmiudet kehittämiseen ja toimimiseen eri sidosryhmien kanssa.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa.

Näin haet

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tuula Vainionkulma-Paananen, puh. 09 4242 7069 torstaina 10.10. klo 8.00 -11.00, perjantaina 11.10. klo 8.00 -11.00 ja klo 13.00 - 14.00. Sähköpostitse Tuulan tavoittaa osoitteesta tuula.vainionkulma-paananen@tyollisyysrahasto.fi.

Hae tehtävää 20.10.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumausainetestauksen, luottotietokyselyn sekä henkilöturvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) tekemiseen. 

Täytä hakemus tästä linkistä

www.tyollisyysrahasto.fi

Pinterest

Tietoja

Hakuaika: 7.10.2019 - 30.10.2019
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Kamppi, Helsinki
Linkki: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b8dfbb6a
Yhteydenotto: tuula.vainionkulma-paananen@tyollisyysrahasto.fi

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Testaus ja laadunvarmistus

Omat tagit

testaaminen

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä