Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testauspäällikkö

post_image

RekryilmoitusKnowit etsii nyt kokeneita testauspäälliköitä. Tehtävässäsi vastaat testausprojektien toteutuksesta, kokonaistestauksen suunnittelusta ja läpiviennistä sekä osallistut mittaviin testauskokonaisuuksiin.

Voit toimia perinteisemmässä tai ketterässä projektissa. Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti myös resurssien ja tehtävien hallinta sekä projektin seuranta ja raportointi eri sidosryhmille. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin, joissa tukenasi ovat muut Knowitin huippuosaavat testauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijat.

Odotamme sinulta

  • vähintään kahden vuoden kokemusta testauspäällikkötehtävistä, palvelunhallinnasta ja tiimin ohjaamisesta
  • kokemusta pankki- ja vakuutusalalta
  • hyvää teknistä osaamista ja testaustyökalujen (HP QC/ALM, Microsoft ALM tmv.) tuntemista
  • kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäväkokonaisuuksia
  • ongelmanratkaisukykyä ja vahvaa konsultointiosaamista
  • intohimoa ja innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista

  • muu työkaluosaaminen (esim. Python, Selenium, QTP) sekä SAP-osaaminen
  • DevOpsin, mobiilin tai pilvipalveluiden tunteminen
  • myynnin tuki

Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa, mutta työtehtävä usein edellyttää myös työskentelyä asiakkaidemme tiloissa. Asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja mm. ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Timo Vikgren, Service Manager, Test Automation, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308.

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu

Pinterest
Knowit logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Linkki: https://www.knowit.fi/avoimet-tyopaikat/testauspaallikko/
Yhteydenotto: timo.vikgren@knowit.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Knowit kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus

Omat tagit

Testiautomaatio
testauspäällikkö
käyttöliittymätestaus
ohjelmistotestaus

Knowit:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Knowit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä