Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ / Linux Developer

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana mielenkiintoisissa kansainvälisissä tuotekehitysprojekteissa? Knowit etsii ohjelmistokehitystiimiinsä lisää osaajia.

C++ / Linux Developer -tehtävässä osallistut sulautettujen Linux-pohjaisten automaatiojärjestelmien ohjelmistokehitystehtäviin ketterässä tiimissämme Hyvinkäällä. Tehtävässä menestyminen vaatii kivenkovaa sulautetun C++ -ohjelmoinnin osaamista käyttäen nykyaikaisia kirjastoja kuten STL ja Boost. Erilaisten mikrokontrollerien tuntemuksesta on suurta etua. Voit olla joko Back-End-, Front-End- tai UI-kehittäjä, tai vähän kaikkea näitä. Tärkeää on, että olet motivoitunut varmistamaan ohjelmiston laadun riittävillä yksikkötesteillä ja testiautomaatiolla.

Arkkitehtuuriosaaminen sekä hajautettujen järjestelmien, TCP/IP-verkkojen, tietoturva-asioiden, algoritmien ja elektroniikan tuntemus on eduksi. Käytämme moderneja pelivälineitä kuten C++11, STL, Boost, Qt, QML, Python, Git, Robot Framework, Jenkins, Buildroot, Yocto, Systemd, Scons,… Knowit on vahvasti kansainvälinen ja projekteissa tarvitaan suomen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Markku Degerholm, Senior Software Architect and Team Leader, markku.degerholm(a)knowit.fi, puh. +358 44 563 9408.

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu

Pinterest
Knowit logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://www.knowit.fi/avoimet-tyopaikat/developer-c--linux/
Yhteydenotto: markku.degerholm@knowit.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Knowit kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
IoT
Ohjelmistokehitys

Teknologia

C++
Python
Linux

Knowit:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Knowit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä