Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testaaja

RekryilmoitusOletko jo kokemusta omaava testaaja, joka etsii uusia haasteita? Hyppää mukaan testaamaan Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita ja monipuolisia mobiilisovelluksia. Lue lisää testaajan toimenkuvasta, ja siitä, mitä voisimme tarjota sinulle.

Liiketoimintamme vauhdikkaan kasvun johdosta tarvitsemme lisäkäsiä testauksen puolelle. Testauksesta vastaa tällä hetkellä meidän Mari ja Laura, joiden kanssa etsimme uutta työkaveria, joka voisi aloittaa duunit viimeistään toukokuun aikana.

Geniemillä saa olla mukana erilaisissa projekteissa, joissa on mahdollisuus oppia jatkuvasti uusia asioita. Jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen on satsattu myös työnantajan puolelta koulutusbudjetin ja DevFridayn muodossa. - Mari

Testaajan työnkuva

Arkesi koostuu projektityöskentelystä useissa eri projekteissa muiden asiantuntevien tiimiläisten kanssa. Projekteissa on mukana lisäksesi projektipäällikkö, devaajia sekä suunnittelija. Työpäiväsi koostuvat WordPress-sivustojen ja applikaatioiden testaamisesta eri päätelaitteilla, sivustojen suorituskyvyn testaamisesta, saavutettavuustestaamisesta, saavutettavuusauditoinneista, käyttöohjeiden kirjoittamisesta ja ajoittaisista koulutuksista. 

Olet siis varsinaisen testaamisen lisäksi myös valmis pitämään asiakkaalle koulutuksia ja kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita. Kommunikoit sujuvasti tiimin kanssa ja osaat nostaa projektin ongelmakohdat esiin rakentavasti. 

Testaajana pidät huolen, että hoidat oman tonttisi vastuuntuntoisesti parhaalla panoksellasi ja kysyt, jos jäät jumiin. Osaat hahmottaa projektin scopen sekä omalta että koko projektin osalta. Tunnet WCAG 2.1 -saavutettavuuskriteetit ja ymmärrät niiden merkityksen ja tärkeyden. Osaat jo testata saavutettavia sivustoja. 

Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistolta tai etänä valitsemastasi paikasta. Toivomme kuitenkin, että työsuhteen alussa viettäisit mahdollisimman paljon aikaa toimistollamme mahdollisimman laadukkaan perehdytyksen takaamiseksi.

Oletko miettinyt, millaista on testaajan työ IT-talossa ja mitä osaamista siinä vaaditaan? Lue Testaajan saappaissa -blogiteksti.

Sinun osaamisesi

  • Tunnet WCAG 2.1 -kriteerit ja tiedät kuinka testata saavutettavat sivustot.
  • Sinulla on kokemusta manuaalisesta testaamisesta – mahdollisesti jopa WordPress-sivustojen testaamisesta.
  • Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä.
  • Olet tarkka, järjestelmällinen ja kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn.
  • Sinulla on halua kehittää sekä itseäsi että testausprosessia yhdessä Lauran ja Marin kanssa.
  • Pääset testaamisen lisäksi myös kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita ja kouluttamaan asiakkaita sivustojen käytössä.
  • Eduksi katsotaan, jos ymmärrät koodia perustasolla ja sinulla on esimerkiksi opintoja käytettävyydestä takanasi.
  • Myös automaatiotestausosaaminen (end-to-end) katsotaan eduksi: mm. Robot Framework, TestingBot, Selenium IDE, Selenium Web Driver, Codeception, Puppeteer, Jest tai vastaavat.

Miksi meille

Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa. Kulttuurissamme jokainen voi vaikuttaa omaan tehtävänkuvaansa, oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. Osaamisesi ei jää junnaamaan paikoilleen: vuotuinen 1 000 euron koulutusbudjetti antaa hyvät avaimet oman osaamisen kehittämiselle. Budjetin voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla. 

Vietämme aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla, työssä kuin kouluttautumassakin. Meidät löytää kerran vuodessa mökkiretriitillä, jossa vietämme yön yli retriitin niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Kuukausittainen DevFriday-päivä mahdollistaa työskentelyn sellaisten projektien parissa, joihin ei perusarjessa ole aikaa. Vapaa-ajalla pelaamme sählyä ja sulkkista ja vietämme peli-iltoja. 

Työyhteisömme koostuu hyvin erilaisista persoonista, joita yhdistää halu tehdä laadukasta työtä sekä haastaa ja kehittää niin omaa osaamistaan kuin myös koko yritystä. Meille on tärkeää, että pystyt toimimaan itsenäisesti osana tiimiä, sillä olemme erittäin matalahierarkinen työyhteisö. Työtä ja arkea tuetaan kattavasti erilaisin toimintamallein ja prosessein. Ne tuovat rakennetta yhteisöömme, jossa ei ole esihenkilöitä. Toimivan työyhteisön lisäksi kokeileva kulttuuri tuo koko ajan lisämausteita arkiselle puurtamiselle. 

Palkkaukseen vaikuttaa moni tekijä, jonka vuoksi olemme asettaneet palkkahaitariksi 2 500 – 3 500 €/kk. Tästä olemme toki valmiita neuvottelemaan. Geniemin erittäin kattaviin etuuksiin voit tutustua kulttuurisivumme alareunasta.

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa verkkosivuillamme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Essiin puhelimitse, jonka yhteystiedot löydät täältä. Hakemusten käsittely alkaa heti ja palkkaamme uuden tiimikaverin välittömästi sopivan löytyessä.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 28.3.2022 - 30.4.2022
Sijainti: Tampere, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Työtä voi tehdä joko Tampereen tai Vaasan toimistolta, hybridinä tai etänä.
Linkki: https://www.geniem.fi/tyopaikat/testaaja/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Omat tagit

manuaalitestaus
QA

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä