Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Test Engineer, FW

RekryilmoitusJos sytyt liikkuvista työkoneista, uusista teknologioista ja tiimityöstä huippukoodarien kanssa ja haluat lisäksi tuottaa arvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, kannattaa lukea tämä työpaikkailmoitus!

Haemme FW-tuotekehitystiimiimme Test Engineeria Seinäjoelle, mutta mahdollista on työskennellä myös hybridisti toimisto- ja etätyön parhaat puolet yhdistäen. Meillä pääset mukaan kehittämään uutta teknologiaa raskaisiin liikkuviin työkoneisiin ja hyötyajoneuvoihin, joiden automaatio- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, sähköistyminen ja digitalisaatio kehittyvät juuri nyt voimakkaasti.

Mitä Test Engineerin työpäivään kuuluu?

Test Engineerina olet osa ohjelmistokehitystiimiä, joka yhdessä muiden tiimien kanssa suunnittelee ja kehittää sulautettuja ohjelmistoja eri tuoteratkaisuihin. Tehtävässäsi osallistut tuotekehitysprojektien eri vaiheisiin uuden tuotteen määrittelystä alkaen, vastaat testauksen toteutumisesta ja raportoit mm. testauskattavuudesta tai havaituista ohjelmistovirheistä. Pääset hyödyntämään osaamistasi suunnitellen ja toteuttaen automatisoitua ohjelmistotestausta erilaisille tuotteille ja vaikuttamaan oman työsi ja testausjärjestelmien kehittämiseen.

Miksi meille kannattaa hakea?

Panostamme perehdytykseen työsuhteen alussa, jonka lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi liikkuvien koneiden ohjausjärjestelmien parissa yhdessä osaavien tiimiläistesi kanssa, sekä haastamaan itseäsi ja saamaan päiviin vaihtelua monipuolisten tehtävien kautta. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Hybridimallinen työskentelytapamme auttaa tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista. Jokainen epeciläinen on myös oikeutettu kannustavaan palkkiojärjestelmään ja henkilöstörahastoon.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla valmis ohjelmistotestauksen ammattilainen tai urasi alussa oleva henkilö, arvostamme oppimishaluista asennettasi ja haluasi päästä kehittämään omaa osaamistasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta testauksen automatisoinnista ja siihen liittyvistä työkaluista, kuten NI (LabVIEW/TestStand) tai Python/Robot Framework, sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työstäsi pääset nauttimaan parhaiten oma-aloitteisella otteella ja ongelmanratkaisukyvyllä.

Test Engineerin tehtävässä työskentelyä tukee kokemus sulautettujen järjestelmien automatisoidusta testauksesta, perusosaaminen mittaustekniikasta, sensoreista ja toimilaitteista. Eduksi luetaan perusosaaminen kenttäväylätekniikoista (esim. Ethernet tai CAN), testaustekniikoiden tuntemus, sekä DevOps -toimintatavat ja ketterät menetelmät.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Pasi Koski kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa 040 837 1213 tai sähköpostilla pasi.koski@epec.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 25.6.2023 mennessä.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.6.2023 - 25.6.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2623623-test-engineer-fw

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä