Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen tuotepäällikkö

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt vakituiseen työsuhteeseen teknistä tuotepäällikköä vastaamaan palveluidemme tuotteistamisesta myynnin ja IT:n rajapinnassa.

Tuotepäällikkönämme määrittelet, ohjaat ja analysoit tuoteportfoliota ja alustoja sekä tuotteiden ja palveluiden hinnoittelustrategioita yhteistyössä IT-, myynti- ja ratkaisutiimien kanssa. Osallistut myyntiprosessiin ja asiakastapaamisiin sekä johdat tuotteistusprosessia ja palvelumuotoilua.

Sinulla on korkeakoulututkinto tietotekniikan alalta sekä kaupallista kokemusta, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi sekä kokemusta ja näyttöjä tuotteistuksesta ja ratkaisutarjooman kehittämisestä ja hallinnasta. Lisäksi olet vahvasti itseohjautuva, kykenet toimimaan monipuolisessa toimijakentässä ja sinulla on tuoretta kokemusta pilvi-infrastruktuureista, – teknologioista ja IT- alustaratkaisuista.

Pinterest
Herman IT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Kajaani, Kuopio, Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Työn sijainti on neuvoteltavissa.
Linkki: http://www.hermanit.fi/tyopaikat/tekninen-tuotepaallikko/?lang=fi
Yhteydenotto: kari.maikkola@hermanit.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Herman IT kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

IoT
It-infrapalvelut
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä