Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellussuunnittelija

post_image

RekryilmoitusSovellussuunnittelija

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Sovellussuunnittelija

Haemme ICT-asiantuntijaa Veikkauksen CTO Office yksikön Partner Gaming Platforms -tiimiin hallitsemaan ja kehittämään Toton ja Kiinteäkertoimisen vedonlyönnin pelialustoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin yhdessä ulkoisen kehitystiimin kanssa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä mielenkiintoisten työtehtävien parissa. 

Työtehtäviisi kuuluu eri pelijärjestelmien kehittämiseen osallistuminen, julkaisuhallinta sekä erilaisten häiriö- ja ongelmanhallinnan tehtävät osana Veikkauksen häiriöhallintaprosesseja. Tehtävässä pääset myös jonkin verran koodaamaan. Keskeiset lyhenteet ja järjestelmät, jotka joita tulet käyttämään ovat mm. ITIL, JIRA, Confluence, Service Now, Splunk, Slack, Teams, GCP, GitLab, AWS, Java, SQL. 

Edellytämme sinulta

  • palveluhenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta ja itseohjautuvuutta
  • dokumentointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen että englannin kielellä
  • ymmärrystä ohjelmistokehityksestä
  • kumppani- ja toimittajayhteistyötaitoa
  • motivaatiota kehittyä työssäsi

Luemme eduksesi

  • alalle soveltuvaa ammattikorkeakoulutason ICT koulutusta
  • vähintään kahden vuoden työkokemuksen ICT asiantuntijatehtävissä
  • kokemusta urheiluvedonlyöntipelien toimintalogiikasta
  • julkisten pilviympäristöjen (GCP/AWS/Azure) perusteiden hallinnan

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 14.2.2024 mennessä. Huomioithan, että tehtävässä käytät englannin kieltä päivittäin. Siksi pyydämmekin sinua jättämään hakemuksesi ja CV:si englanninkielisinä. 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä Petri Suomiseen puhelimitse (+358 9 4370 4510) perjantaina 9.2.2024 klo 12.00-12.30 tai sähköpostitse (petri.suominen@veikkaus.fi). 

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti ja voidaan teettää perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 31.1.2024 - 14.2.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/sovellussuunnittelija/2686633/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä