Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluspäällikkö, Land Operations, Hämeenlinna

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration.

 Haemme nyt Hämeenlinnaan kahta 

Sovelluspäällikköä

työskentelemään tiiviisti kolmen hengen tuotetiedon ja liiketoimintakohtaisten sovellusten kehitystiimissä.

 

Työtehtävässäsi vastaat Patria Land Operations -yksikön tietojärjestelmien hallinnasta ja kehityksestä. Työskentelet tärkeimpien päätietojärjestelmiemme kanssa, joita ovat mm. NX/TeamCenter PLM kokonaisuus sekä muut CAD-järjestelmät kuten Vertex G4 ja sähkösuunnittelujärjestelmä E3. Näistä järjestelmistä on integraatioita muihin tietojärjestelmiin mm. ERP-järjestelmään ja vastuullasi onkin yhdessä konsernin IT:n kanssa huolehtia integraatioista ja niiden suunnittelusta. Työpöydälläsi on myös tietojärjestelmien budjetointi- sekä lisenssisuunnittelu. Osallistut kehitys- ja ylläpitotehtävien suunnitteluun ja toteutukseen projektiryhmissä sekä hoidat yksittäisten kehityskohteiden läpivientejä itsenäisesti. Olet vahvasti yhteistyössä oman tiimisi lisäksi myös loppukäyttäjien, yksikön johdon sekä konsernin IT:n kanssa, joka toteuttaa tunnusten avaamiset sekä rutiininomaisemmat tuki- ja ylläpitotehtävät.

 

Työtehtävässä menestyäksesi voit olla joko alan kokeneempi konkari tai seuraavaa askelta urallaan ottava tulevaisuuden osaaja. Tehtävän kannalta oleellista on aikaisempi kokemus NX/TeamCenter ympäristöstä sekä kehitysintoinen, ulospäinsuuntaunut ja rohkea asenne. Kokemus muista järjestelmistä kuten, E3:sta, Vertex G4:stä, Atonista tai Corenasta katsotaan eduksi. Tärkeää olisi, että sinulta löytyy kokemusta ja ymmärrystä laajoista mekaanisista ja sähköteknisistä kokonaisuuksista. Olet ollut ohjelmistolisenssien kanssa aikaisemminkin tekemisissä ja ylläpito- sekä budjettisuunnittelu on sinulle ainakin etäisesti tuttua.

 

Miksi Patria?

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtävän maan johtavassa puolustusteollisuuden yrityksessä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Saat olla monessa mukana ja pääset osallistumaan yhtiömme menestyksen rakentamiseen sekä kehittämään yhdessä tekemistämme. Toimipisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa ja voit tehdä joustavasti etätöitä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana.

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Haku on auki 16.6.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kesälomakausi saattaa vaikuttaa haun aikatauluihin. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Tina p. 050 465 7404 perjantaisin klo 9–10, Sonja, p. 050 337 2144, ke 31.5. klo 9–10, ma 5.6. klo 15–16 ja ti 13.6. klo 10–11 sekä Enni p. 040 630 8125 ke 31.5. 14.30–16 ja ke 14.6. klo 9-11.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian!

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.5.2023 - 16.6.2023
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/sovelluspaallikko-land-operations-hameenlinna/2223696/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä