Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehittäjä, kokoaikainen, Wisetime, Oulu

RekryilmoitusOmaatko jo hyvät pohjataidot tietokantojen parista ja SQL on sinulle tuttu? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten ongelmanratkaisukykyä ja tiimityötaitoja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme junior sovelluskehittäjä!

Etsimme sinua

Me Clevrylla etsimme asiakkaallemme Wisetimelle Junior sovelluskehittäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja mahdollisuus työllistyä joko suoraan tai alkuun Clevryn kautta WiseTimelle. Aloitus tehtävässä on elo-syyskuussa 2021.

Junior sovelluskehittäjänä työsi koostuu toiminnanohjausjärjestelmän ylläpidosta, kehittämisestä sekä asiakkaiden teknisten ongelmien ratkomisesta helpdesk -ympäristössä. Pääset osallistumaan mielenkiintoisiin globaaleihin projekteihin ja kehittämään taitojasi osaavan tiimin tukemana. Työssä menestyminen edellyttää vahvaa perusosaamista SQL-tietokannoista sekä ripeää työotetta ja pitkäjänteisyyttä uuden oppimiseen. Asiakkaat ovat kansainvälisiä, joten tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen osaamista. Wisetime tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edistää uraasi heillä. Wisetime on osa kansainvälistä Motherson Groupia. 

Wisetime Oy on suomalainen ohjelmistotalo, jolla on pitkäaikainen kokemus teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä. Kokonaisvaltainen järjestelmämme on käytössä 14 maassa ja sillä on tuhansia käyttäjiä. Wisetime on osa Motherson Groupia, joka on yksi maailman 21 suurimmasta ja nopeimmin kasvavasta täydellisiä järjestelmäratkaisuja autoteollisuudelle toimittavasta yrityksestä. Konsernin palveluksessa on yli 135 000 henkilöä 41 eri maassa, ja se toimittaa ratkaisuja myös useille muille aloille, mukaan lukien rautatiet, ilmailuala, lääketiede, tietotekniikka ja logistiikka.

https://www.wisetime.fi/

Tutustu myös Motherson Groupiin: 

https://www.motherson.com/

Pääasialliset tehtävät

 • Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja kehittäminen
 • Asiakkaan teknisten ongelmien ratkominen

Odotamme sinulta

 • .Net ja C# ovat sinulle tuttuja (ASP.NET osaaminen katsotaan eduksi)
 • Hyvää SQL-osaamista (Oracle PL/SQL katsotaan eduksi)
 • Asiakaslähtöistä työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden pitkään uraan, jossa pääset muotoilemaan urapolkusi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan
 • Tilaisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin globaaleihin projekteihin
 • Työpaikan, jossa kehittää osaamistasi osaavan tiimin tukemana
 • Joustavan sekä mukavan työyhteisön
 • Hyvät etätyömahdollisuudet

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.7.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Coordinator Riikka Ketola (riikka.ketola@clevry.com). 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä.

Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä

kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/220624?hsLang=fi

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.7.2021 - 25.7.2021
Sijainti: Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Saaristonkatu 23, 90100 Oulu
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/220624?hsLang=fi
Yhteydenotto: riikka.ketola@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Oracle
C#

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä