Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SOVELLUSASIANTUNTIJA, Tietohallinto

post_image
Rekryilmoitus

Haemme joukkoomme viittä (5) innostuvaa, ratkaisukeskeistä, sote -toimintaa ja IT:tä ymmärtävää osaajaa! 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella työskentelee lähes 4 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, sekä hallinnon henkilöstöä, joista noin 70 on erikoistunut tietohallintoon. Meillä on asiakas- ja potilastietojärjestelmien konsolidointi loppusuoralla, jonka jälkeen käytössämme on OMNI360 kokonaisuus sekä WinHIT, lisäksi hyvinvointialueella on käytössä reilu 100 muuta järjestelmää. Työskentelemme itse- ja yhteisöohjautuvasti moniammatillisissa tiimeissä ja teemme työtä hybridimallilla.

Sovellusasiantuntijana vastaat laajojen tietojärjestelmäkokonaisuuksien pääkäyttäjyyksistä (kokonaisuudet sovitaan erikseen), palvelunhallinnasta, taloudesta, toimittajaohjauksesta sekä kehität kokonaisuutta yhdessä muiden kehittäjien kanssa. Tehtävistä neljä (4) painottuu asiakas- ja potilastietojärjestelmiin ja niiden liitännäisjärjestelmien pääkäyttäjyyteen/asiantuntijuuteen. Yksi (1) tehtävä painottuu toimialariippumattomien järjestelmien kokonaisuuteen, sisältäen useiden eri järjestelmien pääkäyttäjyyttä, asiantuntijuutta ja palveluhallinnan mallien mukaista työskentelyä. 

Työssäsi tuet myös asiantuntijan roolissa hyvinvointialueen projekteja ja järjestelmiin liittyvää koulutustyötä.

Me tarjoamme Sinulle vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet, moniammatillisen työympäristön sekä ketterän ja päätöksentekoon pystyvän työyhteisön.

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi it-alalta tai sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä riittävää soveltuvaa työkokemusta. Odotamme sinulta lisäksi kykyä hallita kokonaisuuksia. Muita edellytyksiä tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Kyvykkyyttä nopeatempoiseen työhön
  • Valmiuksia ymmärtää kokonaisuuksia talouden näkökulmasta
  • Moniammatillisia toimintavalmiuksia sekä yhteistyövalmiuksia ohjelmistotoimittajien kanssa
  • Kykyä hahmottaa syy-seuraus-suhteet
  • Innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta sekä kykyä soveltaa uusia ratkaisuja

Hyvinvointialue mahdollistaa joustavan, paikasta riippumattoman työn sekä näköalapaikan sote-maailmassa. Meillä on myös laaja työterveyshuolto ja henkilöstöetuina mm. Epassi hieronta-, kulttuuri- ja liikuntaetu sekä auton käyttöetu ja työsuhdepolkupyörä ja -sähköpyöräetu. Keusote tarjoaa monipuolisen työkentän sekä mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen ja tukea kouluttautumiseen. Työyhteisöissä toteutuu itse- ja yhteisöohjautuvuus sekä valmentava esimiestyö. Kehitämme palveluitamme digitalisaation sekä tiedolla johtamisen avulla. Työpaikkana olemme savuton työpaikka.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 4.9.2023 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3444,68 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiprosessiimme sekä näe vaadittavat luvat ja työsuhde-edut Keusoten rekrytointisivustolta Avaa rekrytointisivu tästä

Lisätietoja antavat:

Hakuaika päättyy 6.8.2022 klo 15.00.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 22.6.2023 - 6.8.2023
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-hyvinvointialue/sovellusasiantuntija-tietohallinto/2280931/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä