Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusasiantuntija, tietohallinto

post_image
Rekryilmoitus

Oletko IT-velho? 

Tehtävä sijoittuu Keusoten tietohallintoon ja vuoden 2023 aikana hyvinvointialueelle. Tietohallinto vastaa mm. asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta sekä loppukäyttäjäkoulutuksista ja valmennuksesta. 

Sovellusasiantuntijana olet näköalapaikalla sosiaali- ja terveyspalvelujen tietotekniikan kehityksessä ja mukana implementoimassa uusinta tekniikkaa sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöön. Vastuualueenasi on vastata ensisijaisesti terveydenhuollon Pegasos – potilastietojärjestelmästä. Tehtävään kuuluu vastata yhdessä kollegojen kanssa sovellusten ylläpitotehtävistä, käytön opastamisesta henkilöstölle sekä ongelmatilanteiden selvittelystä. Tehtävänkuvaan kuuluvat myös sovellusten ja toiminnan kehittämiseen liittyvät asiantuntijatyöt. Työtä tehdään koko Keusoten alueella. Sovellusasiantuntijoilla on työpisteitä ympäri Keusotea ja tarpeen mukaan näissä kaikissa tulee työskennellä. Hyvinkäällä, Jussintorilla on yhteinen isompi työtila.

Työ sopii Sinulle, jos haluat kehittää ja kehittyä työssäsi ja innostut helposti myös uusista asioista. Otat nopeasti haltuun uusia asiakokonaisuuksia ja työvälineitä. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä parantamalla asiakkaan tuottamaa palvelua. Työtapasi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme, että Sinulla on halu kohdata haasteita, nautit tiimityöskentelystä ja siedät nopeaa toimintaa. Toivomme lisäksi aikaisempaa toimimista pääkäyttäjätehtävissä tai vahvaa Pegasos potilastietojärjestelmän tuntemusta sekä hyviä ICT-taitoja. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan koulutus tai pitkäaikaista työkokemusta sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalalta. Edellytämme taitoa luoda hyvä yhteys erilaisiin ihmisiin ja ohjata heitä toimimaan sovittujen prosessien mukaisesti.

Tehtävä tarjoaa Sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn aktiivisen tiimin jäsenenä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja sen kehittämiseen. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 1.3.2022 – 31.5.2025. Aloitus myös sopimuksen mukaan. Noudatamme koeaikaa. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2787,87 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Voimme käyttää rekrytoinnissa rekrytointilisää.
  • Tutustu tästä rekrytointiin

Lisätiedot antaa vastaava ICT-palvelupäällikkö Jenni Anttila, puh. 050 497 2503, jenni.anttila@keusote.fi 

Hakuaika päättyy 3.2.2022 klo 14.00. Mahdollisesti kontaktoimme hakijoita hakuajan.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 20.1.2022 - 3.2.2022
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-sote-kuntayhtyma/sovellusasiantuntija-tietohallinto/1394736/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä