Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Service Specialist

post_image

RekryilmoitusRopon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Kilpailukykymme perusta on Ropo Teknologiat -tiimin tuottama oma ohjelmistotuotanto, jonka ansiosta meillä on käytössämme nykyaikaisimmat teknologiat. 

Etsimme nyt Ropo Capitalin kasvavaan ja kansainväliseen joukkoon Service Specialistia.

Service Specialistina vastuullasi palvelutuotannossa on palvelu- ja muutospyyntöjen toteuttaminen sekä tuotannon toimivuuden varmistaminen. Olet työtovereidesi silmissä asiantunteva sankari, joka toteuttaa asiakkaalta tulevat työpyynnöt ja ratkoo aineisto- ja järjestelmähäiriötilanteet.

Vastuullasi palvelutuotannossa:

  • Palvelu- ja muutospyyntöjen toteuttaminen
  • Häiriötilanteiden selvittäminen
  • Käyttöönottoprojektien tukeminen
  • Sisäiset selvitykset ja kehitystyöt

Sinulta odotamme:

  • Ohjelmisto- ja palvelutuotannon perusteiden tuntemusta
  • Ohjelmointi- ja tietokantaosaaminen (eduksi katsotaan tuntemus kielistä PHP, SQL)
  • Projektityötaitoja sekä periksiantamattomuutta
  • Paineensietokykyä toimia nopeatempoisessa toimintaympäristössä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. Tietotekniikan insinööri tai Tietojenkäsittelytieteen opinnot yliopistossa, myös opiskelijoiden hakemukset huomioidaan
  • Eduksi katsotaan tuntemus laskutukseen liittyvistä prosesseista (esim. myynti- ja ostolaskut)

Työsuhteesi alussa tuemme sinua sisäisten koulutusten sekä henkilökohtaisen mentorin avulla, jotta pääset mahdollisimman nopeasti sisään meidän työtapoihimme.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Päätoimipisteemme sijaitsee Kuopion Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, laajat vakuutukset sekä lukuisia muita henkilöstöetuja. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

Älä aikaile hakemuksen kanssa, sillä haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Janne Martikaiselta arkisin klo 12-13, p. 050 444 7266 (janne.martikainen@ropocapital.fi)

Pinterest
Ropo Capital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.5.2021 - 23.5.2021
Sijainti: Kuopio
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö mahdollisuus
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/Service-Specialist/Zq7Lrm

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ropo Capital kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

PHP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä