Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Service Desk Specialist (ruotsinkielinen), kokoaikainen, Elisa Oyj, Helsinki

RekryilmoitusOletko asiakaspalveluhenkinen ja valmis auttamaan asiakkaita teknisissä haasteissa? Löytyykö sinulta suomen ja ruotsin kielitaitoa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Service Desk Specialist.

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Elisa Oyj:lle, oma-aloitteista suomea ja ruotsia sujuvasti puhuvaa Service Desk Specialistia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tulet työllistymään tehtävään Clevryn kautta. Tehtävässä toimit asiakkaiden tukena tietojärjestelmien, laitteistojen ja mobiililaitteiden kanssa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden oppia vaativasta asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta puhelimitse sekä asiakkaiden luona.

Asiakasyritys

Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Elisan toimiala elää jatkuvassa muutoksessa digitalisoitumisen myötä ja vaikuttaa ihmisten työn sisältöön, työtapoihin, johtamiseen, työvälineisiin ja työympäristöön. Yrityksen visio on tulla arvostetuksi kansainväliseksi digitaalisten palveluiden tarjoajaksi ja erinomaisuuden esimerkiksi. Lisätietoja Elisasta voit lukea täältä: https://elisa.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Autat asiakasta tietojärjestelmiin, laitteistoihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä ongelmissa
 • Annat tukea sähköpostitse sekä muiden sähköisten palvelukanavien kautta
 • Vierailet asiakasyrityksessä ja avustat asiakkaita tarvittaessa paikan päällä
 • Tuet työlläsi koko tiimin panosta oma-aloitteisesti

Odotamme sinulta

 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta tai opintoja tietotekniseltä alalta
 • Käyttökokemusta Active Directorystä
 • Microsoft -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden / MAC-työasemien tuntemusta
 • Kokemusta teknisestä ja/tai puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä
 • Palveluhenkisyyttä ja kykyä ajatella asiakaslähtöisesti

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä teknisellä alalla
 • Paikan kehittää teknisiä asiakaspalvelutaitojasi
 • Hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Erinomaisen työympäristön ja työtiimin
 • Vakituisen työsuhteen
 • Kaupunkipyöräedun

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.7.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com)

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 6.7.2021 - 20.7.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/192322?hsLang=fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä