Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Senior Java-osaaja

post_image

RekryilmoitusHaemme joukkoomme innostunutta ja osaavaa ohjelmistokehittäjää vastaamaan TP FONS tuoteperheen siirtymisestä seuraavalle automaation ja analytiikan tasolle.

TP FONS-tuoteperhe on omilta palvelimiltamme tarjottava järjestöjen toiminnan ohjaus SaaS-palvelu. Sen avulla järjestöt voivat automatisoida toimintaansa, kerätä lahjoituksia, viestiä kohdennetusti ja erityisesti toteuttaa yhteistä hyvää tuottavaa missiotaan paremmin kuin ennen.

Työssäsi teet maailmasta parempaa paikkaa elää. Joka päivä mietit miten asiakkaamme voisivat toimia entistä paremmin ja miten lahjoittajat, vapaaehtoiset, jäsenet jne. voisivat olla paremmin mukana toteuttamassa järjestönsä missiota.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän joustavassa arvopohjaisessa työympäristössä. TietoPiiri on perheyritys, joka pyrkii varmistamaan jokaiselle työntekijälle hänen omia yksilöllisiä tarpeitaan vastaavan ympäristön, jossa työmäärä, haasteet, kouluttautuminen ja muut arvot ovat tasapainossa keskenään.

Työssäsi pääset hallitsemaan koko kehityksen polkua alkaen määrittelystä, toteutuksen kautta testaukseen, käyttöönottoon ja dokumentointiin. Halutessasi voit myös olla kouluttamassa toiminnallisuuksia asiakkaille.

Senior Java-osaajana sinulla on kattava kokemus Java-ohjelmoinnista ja Java web-containerien käytöstä. Meillä käytössä on Tomcat. Sovellusten kehittäminen hyödyntäen SQL-tietokantoja on sinulle tuttua. Kokemus meillä käytössä olevasta MySQL:stä on etu. Web-protokollan http/https, ftp jne. ovat sinulle tuttuja samoin web-sivustojen rakennusperiaatteet (html, css, javascript). Myös Linux-järjestelmien käyttö on sinulle luontevaa.

Pinterest
TietoPiiri Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella lähellä Pitäjänmäen juna-asemaa. Osan työstä voi tehdä myös etänä.
Linkki: http://www.tietopiiri.fi/liity-joukkoon/
Yhteydenotto: tero.pesonen@tietopiiri.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii TietoPiiri kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

Omat tagit

MySQL
J2EE
Hybernate
Tomcat
Java

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen