Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior ICT Specialist

post_image

RekryilmoitusHaemme kasvavaan Patrian Systems-liiketoimintaan

Senior ICT Specialistia

Espoon -toimipisteeseemme.

Tehtävässä kehitetään ja ylläpidetään teknisesti vaativia tietoturvallisia ympäristöjä Patrian Systems-liiketoiminnan eri tarpeisiin. Toimimme tiiviisti liiketoimintojemme ytimessä nopean toiminnan joukkona ratkoen päivän polttavia haasteita samalla haistellen parhaita toiminnan kehityssuuntia. Kun päivän päätteeksi Systemsin pelit ja rensselit toimivat moitteetta eivätkä tiimimme jäsenten kainalot kastu hiestä yksin, olet onnistunut hyvin!

Työkenttä on mielenkiintoinen ja laaja-alainen toimintaympäristöstämme johtuen. Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Töitä tehdään eri turvaluokan ympäristöissä tietoturva-asiat vahvasti huomioiden. Työaikasi koostuu 50/50 operatiivisesta ongelmanratkaisusta ja toiminnan kehittämisestä.

ICT specialistina pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa ympäristöjen ja palvelinten suunnittelu-, kehitys-, ja ylläpitotehtävissa sekä esimerkiksi Linux integraatioissa. Kykyjesi mukaan pääset mukaan myös liiketoimintojemme asiakashankkeisiin. Toimit osana huipputiimiä yhteistyössä teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Olet oma-aloitteinen, ripeä tekijä ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun. Pidät tietotaitosi jatkuvasti ajan tasalla ja työsi jälki on laadukkaan täsmällistä. Toivomme myös, että pinnasi on keskimääräistä pidempi, huumorintajusi ehtymätön ja taskustasi löytyy roppakaupalla hyvää palveluasennetta. 

Tehtävässä onnistumista tukee, jos sinulla on

• tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkökemusta useamman vuoden ajalta

• valmiuksia tietoturvallisten ympäristöjen suunnitteluun, toteutukseen ja hallintaan

• ymmärrystä infran peruspalveluista (kuten pääsynhallinta, lokitus ja palveluiden valvonta)

• Linux palvelu- ja palvelinosaamista (esim. Red Hat/CentOS tai Ubuntu) ja kokemusta virtualisoinnista (kuten VMware).

Eduksesi katsomme, jos sinulla on

• kokemusta verkkosuunnittelusta ja/tai käytännön kokemusta verkkolaitteista

• kyberosaamista, joko työn, opintojen tai harrastusten kautta hankittuna.

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaittesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Tiimissämme on 12 ammattilaista joista suurin osa työskentelee Tampereella. Espoossa sinua odoattaa pieni tiimi , jonka kanssa tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpalukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Eeva-Maija Hiekkataipale (emppu@porkkanajakeppi.fi), puh 0400 710 141. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin  kautta 11.4.2021 mennessä. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.3.2021 - 11.4.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/senior-ict-specialist-systems-espoo/1151548/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä