Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Data Engineer

post_image

RekryilmoitusHaemme sosiaali- ja terveydenhuollon tiedolla johtamisen tiimeihimme vahvistukseksi kokenutta tiedonhallinnan asiantuntijaa. Työtehtävät painottuvat sote-tietoaltaiden ja -tietovarastojen suunnitteluun sekä toteutukseen asiakasprojekteissa.

Tehtävänkuvasi painottuu sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tietovarastoratkaisuihin, jossa vastuullasi on:

• Sote-tietoaltaiden ja tietovarastojen arkkitehtuurisuunnittelu

• Tietovarastojen toteutus eri ympäristöissä (perinteiset sekä pilvi- ja hybridiratkaisut) ja eri työvälineillä (erityisesti DWA-työvälineet kuten WhereScape)

• Tietomallien rakentaminen ja niiden suunnitteluun osallistuminen

• Nuorempien kehittäjien valmennus ja mentorointi

Senior Data Engineerina voit tehdä töistä mistä vain CGI:n toimipisteeltä.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä edellytämme hyvää suomen ja englannin kielten taitoa sekä kokemusta pilvipalveluita hyödyntävistä tietovarastoratkaisuista. CV:stäsi löytyy siis käytännössä Data Vault, DWA, ETL ja WhereScape. Sinulla tulee myös olla itsenäinen, vastuullinen ja innovatiivinen työtapa.

Lisäksi arvostamme suuresti:

• Kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta

• Kokemusta pilvipalveluita käyttävistä hybridiratkaisuista

• Osaamista Power BI tai jostakin toisesta raportointivälineestä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lavonen, puh. 040 842 2077, arkisin klo 12-15. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 15.11.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 29.10.2020 - 15.11.2020
Tarkennettu
sijainti:
Senior Data Engineerina voit tehdä töistä mistä vain CGI:n toimipisteeltä
Linkki: https://www.cgi.fi/fi/careers-search/J0920-0367/senior-data-engineer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä