Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SaaS-ohjelmistotiimin vetäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme Helsinkiin osaavaa ohjelmistotiimin vetäjää SaaS-ohjelmistokehityksen ja asiakasprojektien pariin.

Ohjelmistotiimin tehtävänä on tukea asiakkaita pilvipalveluna toimivan ohjelman käytössä, kehittää ohjelmaa ja ottaa järjestelmä käyttöön yhdessä uusien asiakkaiden kanssa. Tehtävässäsi työskentelet teknisen tiimisi ja asiakkaiden kanssa varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Vastuullasi voi olla samanaikaisesti useampia kehitys- ja asiakasprojekteja LAURA™-rekrytointijärjestelmän parissa. Olet mukana projektien määrittelystä aina finaaliin asti ja pidät hyvää huolta niin isommista kuin pienemmistäkin projekteista. Vastaat tiimisi asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Toimit myös tiimin Scrum Masterina.

Toimit halutessasi SaaS-ohjelmistotiimin esihenkilönä. Tässä roolissa huolehdit henkilöiden osaamisen kehittämisestä, hyvinvoinnista, tiimin kokonaisosaamisesta ja esihenkilön muista tehtävistä.

Rooli tiimissämme on monipuolinen ja lopullinen työnkuva räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Meidän ajatuksissamme olet sopiva tehtävään, mikäli:

  • Sinulla on kokemusta digitaalisten palvelujen tai ohjelmistojen ketterästä kehityksestä, tai olet opiskellut ja perehtynyt asiaan.
  • Omaat loistavat koordinointitaidot ja pystyt pitämään useamman projektin ohjakset käsissäsi samanaikaisesti.
  • Olet asiakaslähtöinen, puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti. 
  • Hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja tiimin kanssa.
  • Haluat kehittää itseäsi ja olla samalla mukana kehittämässä sekä meidän tiimiämme että meidän tuotettamme, LAURA™-rekrytointijärjestelmää.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus vuoden 2022 loppuun. Jatko voi olla mahdollinen toisessa roolissa. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Minkälainen työpaikka olemme?

LAURA Rekrytointi Oy on työpaikkana parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö, jossa välitetään ja arvostetaan toinen toisiamme. Työyhteisöömme on helppo tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Työskentelet erityisesti teknisen tiimimme, asiakastuen sekä tuotepäällikkömme kanssa. Pääset tapaamaan (ainakin etänä) lähimpiä työkavereitasi jo rekrytointiprosessin aikana.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta korona-aikana suurin osa meistä on innostunut etätyöskentelystä. Saat siis tehdä etätöitä, mutta annamme käyttöösi myös oman työpisteen toimistolta, jossa meillä on ollut tapana pitää töiden ohessa myös hauskaa!

Panostamme näihin asioihin: työhyvinvointiin, jatkuvaan kehittymiseen, laadukkaisiin työvälineisiin, joustaviin työaikoihin ja työsuhde-etuihin. Voit lukea meistä ja eduistamme lisää verkkosivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haluaisimme kuulla sinusta ja osaamisestasi! Kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tiimiimme.

Lähetä hakemus saman tien, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ismo Kurri, puh. 040 5040 738, ma-pe kello 16-17.

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 27.8.2021 - 28.9.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/saas-ohjelmistotiimin-vetaja/1268832/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä