Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ryhdy digitalisaatioguruksi ja hanki uusi työ!

post_image

RekryilmoitusDigitalisaatio on muuttanut useita työrooleja uudenlaiseksi ja muutos jatkuu myös tulevaisuudessa. Yritykset etsivät jatkuvasti keinoja tehostaa prosessejaan ja sitä kautta koko liiketoimintaansa digitaalisten ratkaisujen, kuten erilaisten järjestelmien, avulla. Kokonaisvaltainen digiosaaminen on nyt kysytympää kuin koskaan.

Sarasen 5 kuukautta kestävän Digitalization & Software Academy -koulutusohjelman kautta pääset päivittämään osaamisesi vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden osaamistarvetta, sekä saat mahdollisuuden päästä uuteen työpaikkaan! Kyseessä on täysin digitaalisesti toteutettu koulutusohjelma, joten koulutukseen on mahdollista päästä mukaan paikkakunnasta riippumatta.

Digitalization & Software Academy on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen päätavoite on työpaikan saaminen ohjelman päätteeksi. Koulutusohjelma sopii alalle kuin alalle, ja räätälöitävän koulutussisällön kautta voit päästä hyvin erilaisiin asiantuntijatehtäviin riippuen omasta taustastasi. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi

  • Digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä
  • Prosessien digitoinnin asiantuntija
  • Digimarkkinoija
  • Digitalisaatioprojektipäällikkö
  • Ohjelmistokehityksen ammattilainen
  • Digitaalisen taloushallinnon osaaja

Autamme löytämään sinulle sopivan yrityspaikan taustasi ja kiinnostuksesi mukaan – Sarasella on vankka työmarkkinatuntemus ja meitä kutsutaankin ”piilotyöpaikkojen metsästäjiksi”. Ohjelman lopulliset valintapäätökset tekevät rekrytoivat yritykset.

Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen

Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voi jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista. Koulutusohjelma keskittyy erityisesti IT-alaan, mutta myös muut toimialat sopivat vallan mainiosti ohjelman piiriin räätälöitävän koulutuksen ansiosta. Huomaathan, että työroolit ovat pääasiassa asiantuntijatehtäviä. Etsimme aidosti motivoituneita osaajia, jotka haluavat päästä näyttämään potentiaalinsa ja osaamisensa yritykselle.

Kannattaa hakea mukaan!

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Digitalization & Software Academyyn! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin ja etsimään juuri sinulle sopivaa työpaikkaa. Hakuaika päättyy 26.9.2019.

Näin haet:

1. Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi. https://koulutukset.te-palvelut.fi/

2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili toisesta alla olevasta painikkeesta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin. https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/hae-mukaan/

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla työtön TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

Lisätietoja ohjelmasta

Tervetuloa kuulemaan lisää koulutusohjelmasta Sarasen 100 työpaikkaa -tapahtumaan torstaina 22.8. klo 9.00! Tilaisuus järjestetään Technopoliksen Reykjavik-tilassa osoitteessa Sepänkatu 20.

www.saranen.fi

Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöön Anne Kauppiin, 045 631 2298, anne.kauppi@saranen.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 6.8.2019 - 26.9.2019
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/ryhdy-digitalisaatioguruksi-ja-hanki-uusi-tyo/660651/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä