Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektijohtamisen asiantuntija F.E.C -rekrytoiva koulutus

post_image
Rekryilmoitus

Projektijohtamisen asiantuntija F.E.C -rekrytoiva koulutus:

Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Kaakkois-Suomi, Lappi & Keski-Suomi

Haluatko keinoja ja osaamista projektien tulokselliseen johtamiseen ja työllistyä omia uratavoitteitasi ja mielenkiintoasi vastaaviin projektitehtäviin?

Projektijohtamisen asiantuntija F.E.C -koulutuksessa opit projektijohtamisen eri menetelmät, osa-alueet sekä valmentavan ohjaamisen taitoja, joilla saat projektin jäsenet kulkemaan yhteiseen maaliin tavoitteiden mukaisesti. Koulutus antaa mahdollisuuden osoittaa projektiosaamisesi kansainvälisen IPMA®-sertifiointijärjestelmän mukaisesti.

Itsensä johtamisesta ihmisten ja projektien johtamiseen

Rekrytoivassa Projektijohtamisen asiantuntija F.E.C -koulutuksessa osallistut Rastor-instituutin korkeatasoiseen ja monipuoliseen koulutukseen. Sovellat oppimaasi käytäntöön työskentelemällä samanaikaisesti osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Koulutuksessa sinua luotsaavat ammattimaiseen projektinhallintaan kokeneet asiantuntijat.

Opit hallitsemaan ja johtamaan projekteja onnistuneesti. Ymmärrät projektikokonaisuuden aina ideoinnista ja suunnittelusta projektiraportointiin. Osaat asettaa projektille tavoitteet ja aikataulun, arvioida projektin riskejä ja suunnitella sekä seurata projektin kannattavuutta. Ohjaat projektiryhmääsi, sidosryhmiäsi ja verkostoasi asiantuntevasti hyödyntäen nykyaikaisia viestinnän, vuorovaikuttamisen ja valmentavan ohjaamisen keinoja. Tutustut erilaisiin projektijohtamisen menetelmiin ja koulutuksen suoritettuasi osaat valita niistä omalle projektillesi oikeat menetelmät ja välineet.

Koulutus valmentaa IPMA D/C -sertifikaatin suorittamiseen ja sinun on mahdollista koulutuksen puitteissa suorittaa maksutta IPMA D-sertifikaatti.

Millaisiin tehtäviin voit työllistyä?

Rekrytoivan koulutuksen tavoitteena on työllistyminen oman alasi tai kiinnostuksesi mukaiseen yhteistyöorganisaatioon koulutuksen päätyttyä. Voit työllistyä hyvin erilaisiin, motivaatiotasi ja osaamistasi vastaaviin projektitehtäviin. Vastuullesi voivat kuulua esimerkiksi projektijohtajan, projektipäällikön tai hankepäällikön tehtävät.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Projektinjohtamisen asiantuntija F.E.C -koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille. Koulutus sopii pitkän työkokemuksen omaaville, joilla on vahva kokemus omalta alaltaan sekä vasta uransa alussa oleville henkilöille. Sopiva tausta on esimerkiksi teknisen, kaupallisen tai muun soveltuvan alan opisto-, AMK- tai korkeakoulututkinto. Voit olla myös alanvaihtaja, mikäli sinulla on edellä mainittua soveltuvaa koulutus- tai työkokemusta.

Soveltuvan osaamistaustan lisäksi tärkeää on motivaatio kehittyä ja työllistyä projektijohtamisen asiantuntijaksi. Kielitaitoedellytyksenä on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Kannattaa hakea heti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana

1. Hae koulutukseen täyttämällä hakemus TE-palveluiden sivuilla (valitse sinua lähinnä oleva maakunta):

Varsinais-Suomi (koulutusnro 713002)

Pirkanmaa (koulutusnro 713093)

Kaakkois-Suomi (koulutusnro 713131)

Keski-Suomi (koulutusnro 713205)

Lappi (koulutusnro 713151)

Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa.

2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään

Täyttämällä osaamisprofiilin voimme etsiä juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä. Osaamisprofiilisi toimii käyntikorttina yrityksiin.

Viimeinen hakupäivä on 12.5.2023.

Koulutuksen sisältö

  • Projektijohtaminen
  • Itsensä johtaminen ja oman johtajuuden kehittäminen
  • Strategialähtöinen projektointi
  • Johtamisviestintä ja vuorovaikuttaminen projekteissa
  • Valmentava ihmisten ja suoritusten johtaminen
  • Talouden tunnusluvut projektijohtamisen välineenä
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen projektiympäristössä
  • Projektiasiakkuuksien johtaminen
  • Tiedolla johtaminen

Tutustu koulutukseen tarkemmin Rastor-instituutin verkkosivuilla.

Kiinnostuitko? Kysy lisää koulutuksen sisällöstä ja työskentelystä yhteistyöyrityksessä Rastor-instituutin yhteyshenkilöiltä:

Heli Mäenpää, osaamispäällikkö

heli.maenpaa@rastorinst.fi040 586 8960

Marjaana Roth, asiakkuuspäällikkö

marjaana.roth@rastorinst.fi, 040 534 8679

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet

Valtakunnallinen TE-palvelujen koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-16.15), sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 27.4.2023 - 12.5.2023
Tarkennettu
sijainti:
Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Kaakkois-Suomi, Lappi ja Keski-Suomi
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rastor-instituutti/projektijohtamisen-asiantuntija-f-e-c-rekrytoiva-koulutus/2155128/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä