Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelin- ja M365-asiantuntija / Patria Group

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Kun kaiken on pakko toimia!

Toimintamme kansainvälistyessä ja patrialaisten lukumäärän kasvaessa haemme kahta uutta tekijää Patrian Konsernin Tietohallinnon tiimeihin. Tervetuloa meille

PALVELIN- JA M365 -ASIANTUNTIJA

Palvelinhallinnan asiantuntijan tehtävässä 

  • sijoitut tiimiin, jossa vastataan Patrian Suomen ja kansainvälisten toimipisteiden IT-infrasta. Tiimissä keskitytään mm. verkko-, palvelin-, AD- ja työasema-asioihin. Työhösi kuuluu monipuolista infran ylläpitoa ja kehittämistä, projekteihin osallistumista sekä tikettityönä tehtävää käyttäjien ongelmien ratkomista. 
  • Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää osaamista Microsoft Windows Server -järjestelmistä ja Microsoft Active Directoryyn perustuvasta infrasta. Ymmärrys ja osaaminen tietoturvasta ovat välttämättömiä, samoin kuin kokemus VMware -ympäristöstä ja Linuxista yrityskäytössä. PowerShellin käyttökokemus on eduksi. 
  • Porukkamme on ammattitaitoista ja kokenutta, joten pystymme tarjoamaan myös jo hiukan asiantuntijatason työkokemusta kerryttäneellä juniorille mahtavan kasvun paikan. 

M365 -asiantuntijana 

  • sijoitut pilvitiimiimme, jossa vastaat laajasti M365/Azure -konfiguraatioista ja identiteetti- ja käyttöoikeusasioista sekä osallistut palveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon. Työhösi kuuluu monipuolista infran ylläpitoa ja kehittämistä, projekteihin osallistumista sekä tikettityönä tehtävää käyttäjien ongelmien ratkomista. 
  • Toivomme sinulta kokemusta autentikoinneista sekä tietoverkkojen toiminnasta. Arvostamme myös sertifikaatein näytettyä osaamista sekä ITIL:n periaatteiden tuntemusta. Tietoturvaosaaminen ja PowerShellin käyttökokemus ovat eduksi. 
  • Tähän työhön etsimme kokeneempaa osaajaa, jolla on minimissään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. 

Kumpikin työ on vakituinen ja kokopäiväinen. Edellytämme kumpaankin tehtävään valitusta henkilöltä soveltuvaa alan koulutustaustaa. Teemme työtämme suomeksi ja englanniksi, siksi sinun tulee pystyä viestimään kummallakin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. 

Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere. Työ mahdollistaa sinulle myös matkustamisen muissa toimipisteissä Suomessa ja maailmalla. Etätöitäkin meillä saa tehdä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan tietotekniikkahaasteiden parissa osana ammattitaitoisia tiimejämme. Porukassamme viihdytään ja kehitytään ammatillisesti sekä pelataan kaveria paremmaksi. Meillä pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten tehtävien parissa. 

Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut, kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä. Lupaamme, että voit kehittyä kanssamme huippuosaajaksi!

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä tehtävien teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Kaisa Kokkoselta, kaisa@porkkanajakeppi.fi, p. 044 588 6109.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 13.10.2021 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikat täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 24.9.2021 - 13.10.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/palvelin-ja-m365-asiantuntija-patria-group/1292687/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku

Hakuaika: 21.10.2021 - 4.7.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Android, C, +6 muutaC++, Java, Python, Linux, Windows, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Testausasiantuntija / Operations, Tampere

Hakuaika: 26.4.2022 - 22.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Java, +3 muutaJavascript, Python, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Embedded Linux -suunnittelijoita / Jatkuva haku

Hakuaika: 3.5.2022 - 7.11.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C, C++, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus SENIOR MANAGER (DATA MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 24.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, Tietoliikennepalvelut, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Chief Information Officer (CIO)

Hakuaika: 12.5.2022 - 29.5.2022

Oilon is a family-owned, global energy and environmental technology company, founded in 1961. Oilon specializes in environmental ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, IT

Sijainti: Lahti

job_image

Rekryilmoitus Software Developers

Hakuaika: 18.5.2022 - 5.6.2022

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Java

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä