Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelijoita

RekryilmoitusOsana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi ja työskennellä johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä globaalien asiakkaiden kanssa ja työympäristön, jossa arvostetaan huippuosaamista, jatkuvaa oppimista sekä työn ja yksityiselämän tasapainoa.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi hienoa tiimiämme! Epec hakee ohjelmistosuunnittelijoita joko Seinäjoen, Tampereen tai Turun toimipisteeseen.

Ohjelmistosuunnittelijan tehtäviin kuuluu Epecin asiakaskunnan työkoneiden ohjausjärjestelmien ja niiden ohjelmistojen kehittäminen. Ohjelmistoprojekteissa pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan työkoneiden toiminnallisuuksia asiantuntevan projektitiimin mukana.

Voit olla ohjelmistoalan ammattilainen, automaatiotekniikan osaaja tai sinulle on kertynyt kokemusta työkoneiden suunnittelusta. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. Insinööri, DI). Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi:

  • Logiikkaohjelmoinnista (IEC 61131-3 / CODESYS)
  • C-ohjelmoinnista (C, C++)
  • Käyttöliittymäkehityksestä sulautettuihin järjestelmiin (Esim. Qt, CODESYS 3.5)
  • Ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta ja toiminallisuuksien määrittelytyöstä
  • Kenttäväyläteknologioista (Esim. CAN, Ethernet) ja eri protokollista (CANOpen, J1939)

Epecillä pääset mukaan teknologian huipulle suunnittelemaan uusia innovaatioita yhdessä maailman johtavien työkoneiden valmistajien kanssa. Liikkuvat työkoneet ovat nykyisin monimutkaisia järjestelmiä, joihin liittyy vahvasti mm. sähköistymisen trendit, IoT/Connectivity, keinoäly ja avustavat järjestelmät. Epecillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa näitä ratkaisuja kehitysmyönteisessä ja rennossa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raine Röyskö (Manager, Control System SW), puh. 044 570 3466

Hakuaika päättyy 4.12.2022.

 

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 8.11.2022 - 4.12.2022
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2198454-ohjelmistosuunnittelijoita
Yhteydenotto: raine.roysko@epec.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä