Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija / Land, Tampere ja Hämeenlinna

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.

 

Haemme nyt Tampereelle / Hämeenlinnaan

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Työtehtävässäsi keskityt asejärjestelmä- ja ajoneuvo-ohjelmistojen tuotekehitykseen. Olet suunnittelijatiimin osana vastaamassa ohjelmistojen tai ohjelmistoja sisältävien järjestelmien teknisistä ratkaisuista, toteutuksesta sekä vaatimusten täyttymisestä.

Tehtävät koostuvat mm. seuraavista osa-alueista

  • yhteistyö ja koordinointi asiantuntijoiden ja alihankkijoiden kanssa
  • ohjelmistojen toiminnallisuuksien määrittely
  • ohjelmistojen / järjestelmien testaus
  • ohjelmistojen muutokset
  • hajautettujen järjestelmien elinkaaren hallinnan tuki

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kokemusta ohjelmistokehityshankkeista, sekä ymmärrystä sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista. Sinulla tulee olla ohjelmointikielten osaamista (Qt, C/C++, Python) ja halua kehittää omaa osaamista näissä kielissä. Käyttöjärjestelmissä olet sinut Linuxin /QNX ja Windowsin kanssa. 

Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, niin suullisesti, kuin kirjallisestikin. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja haluat auttaa tiimiäsi onnistumaan.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mukavassa tiimissä, mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä Patria-konsernin henkilöstöedut. Patrian Land-liiketoimintaa on Hämeenlinnassa ja Tampereella. Työskentelypaikkakuntana on pääasiallisesti Tampere, mutta vaihtoehtoisesti myös Hämeenlinnastakin työskentely on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.9.2020 mennessä osoitteessa www.patriagroup.com. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea ihminen meille. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Lauri Siukola, lauri.siukola@patriagroup.com, puhelin +358 40 869 6918.

 

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 3.9.2020 - 27.9.2020
Sijainti: Hämeenlinna, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistosuunnittelija-land-tampere-ja-hameenlinna/896731/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Python
Linux
Windows

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä