Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmisto-osaajia

post_image

RekryilmoitusBittiumilleko töihin? Kajaaniin? Mitäpä se hyvejää

No hyvejääpä hyvinkin!

Emme etsi valmiita tekniikkavelhoja jotka raapasee tyhjästä ihmeitä tai takoo valtasormuksia, vaan tavan teknisistä asioista kiinnostuneita ihmisiä joilla on halua kehittää omaa osaamistaan, nauttii haasteista tykkää saada näkyvää tulosta aikaiseksi ja uskaltaa haastaa samalla muitakin. On meillä hommia tuppisuilleki ei siinäkään mitään pahaa ole. Ei ne laitteetkaan labroissa vastaa vaikka kuinka kysyy.

Ei ole meillä yhtä tietä onneen, van nälkamaalla voip aina vähän oikasta.

Niin et asu täälläpäin? Van Etätyötki meillä onnistuu, sekään ole niin justiinsa.

Mitäkä me tehhään?

Sulautettua ohjelmaa tietennii. Kaikkee maan ja taivaan väliltä. Laiteläheistä ohjelmistoa medikaalituotteisiin, defence ja security vehkeisiin tai verkkopuolelle.

Onpa joku projekti meillä IoT hommiakin, jotta ei tarvitse yhteen jumiutua. Omia vehkeitä tai asiakasprojekteja, meillä hommat onnistuu. Kotisivulta käyt vielä kurkkaan mikä se on lähempänä sydäntä, niin sorvataan sopivaa tekemistä.

Mitäpä se meillä pärjääminen sitten oikein vaatii?

No, ainakin sen teknisen taustan (insinööri, tradenomi tai vastaava). Aina jos on kokemusta softan kehittämisestä C/C++ ohjelmointikielillä tai Pythonilla, ei meidän tarvitse sitä enää opettaa sinulla vaan voit keskittyä heti olennaiseen. Tokkiinsa jos Linux järjestelmä ole aivan vieras asia ja komponenttien ymmärrystä on jonnii verran (Kernel/user space) niin hyvä tulee.

Oisko vielä työkalukokemusta GIT, Jenkins, Gerrit, GDB, van ole ihan niin justiinsa. Googlaa jos ei heti herättänyt kelloja. Lontoon murrekin jos taipuu niin onhan siinä jo palikat kasassa siihen malliin että raapasepa hakemus.

Varmasti on semmoinen työpaikka että oksat pois. Työetuisuuksia on niin paljon, ettei niitä tähän mahdu luetteloimaan. Tule ennemmin kuuntelemaan niin kerrotaan.

Aikas viihdyt, niin tiiä vaikka sinusta se vielä se velhoki tehdään.

Lähetä hakemuksesi jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä”

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.7.2022 - 5.9.2022
Sijainti: Kajaani
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/ohjelmisto-osaajia/1637322/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

IoT
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Python
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä