Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NextGen-harjoittelija sovelluskehitystehtäviin smart city -ratkaisujen pariin

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Haemme nyt NextGen-harjoittelijaohjelman kautta junior-sovelluskehittäjää mukaan tiimiimme. Paikkakunnallasi ei ole suurta merkitystä – meitä sitowiseläisiä on mukavasti ympäri Suomen. Voit sijoittua esimerkiksi Espooseen, Turkuun, Tampereelle, Saloon, Jyväskylään, Kouvolaan tai Ouluun.

Tulevat työtehtäväsi liittyvät paikkatietopohjaisten digiratkaisujen kehittämiseen projekteissamme. Sitowisen digitaalisilla ratkaisuilla kerätään ja havainnollistetaan asiakkaille eri lähteistä koottua tietoa rakennetun ympäristön, infran ja liikkumisen paikkatietopohjaisen päätöksenteon tueksi.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sovelluskehityksen parista ja motivaatiota kehittyä monipuoliseksi sovelluskehittäjäksi. Odotamme sinulta aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta työhön.

Arvostamme, jos sinulta löytyy osaamista jostakin tai joistakin seuraavista teknologioista:

 • Java
 • JavaScript
 • Tietokantaosaaminen (esim. Oracle/PostgreSQL)
 • AWS

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

 • Versionhallintatyökalut (esim. Bitbucket)
 • Analytiikka / matematiikka
 • Paikkatieto-osaaminen (esim. PostGIS, OpenLayers)
 • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
 • Palava intohimo ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen
 • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

Me lupaamme:

 • Harjoittelujakson, joka joustaa opintojesi mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön. Toivomme, että voisit mahdollisuuksien mukaan jatkaa töitä meillä tiiviimmän harjoittelujakson jälkeen
 • Saat työstäsi asianmukaisen palkan
 • Työskentelet aidoissa projekteissa osana tiimiä
 • Nimeämme sinulle oman ohjaajan harjoittelujaksolle
 • Saat mahdollisuuden verkostoitua alallasi
 • Saat valmennusta työelämätaitoihin
 • Opit uutta alan edelläkävijöiltä

Harjoittelujakson aikana kehityt alasi asiantuntijana ja saat vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi kinkkisissä paikoissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Toivomme, että olet opinnoissasi jo loppusuoralla. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja kykyä kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi tarvitset positiivista otetta ja palavaa halua oppia uutta ja kehittyä!

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti!

Hae paikkaa viimeistään 27.2.2022.

Lisätietoja työtehtävästä Niina Nieminen, puh. +358 45 657 8847, sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com. Lisätietoa NextGen-harjoittelijaohjelmasta löytyy osoitteesta www.sitowise.com/nextgen 

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 18.1.2022 - 27.2.2022
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Oulu, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/nextgen-harjoittelija-sovelluskehitystehtaviin-smart-city-ratkaisujen-pariin/1391713/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Oracle
Java
Javascript

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Mahdollisuuksia opiskelijoille

Jatkuva haku

Bittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat ..

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus BI-asiantuntija

Jatkuva haku

Haemme parhaillaan asiakkaamme IT-organisaation BI-asiantuntijaa  Olkiluotoon. Työ alkaa mahdollisimman pian.  Työtehtäviä ..

Osaamisalueet: BI ja raportointi, IT

Sijainti: Eurajoki

job_image

Rekryilmoitus Full-Stack Developer / ohjelmistokehittäjä

Hakuaika: 9.5.2022 - 30.5.2022

LAURA Rekrytointi Oy on digirekrytoinnin edelläkävijä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Toimitamme yrityksille ja ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Javascript, PHP, +7 muutaLinux, IT, MySQL, apache, fullstack, Full Stack, SaaS

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Senior ICT Specialist / Operations, Espoo

Hakuaika: 10.5.2022 - 26.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus IT Business Partner / Group

Hakuaika: 5.5.2022 - 1.6.2022

Patria  is a workplace where you build common security. At Patria, ordinary people solve extraordinary challenges. When it ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus TUOTEPÄÄLLIKKÖ, itsehoidon ja sähköisen asioinnin palvelut

Hakuaika: 19.5.2022 - 2.6.2022

Keski-Uudenmaan sotessa työskentelee reilu 3600 ammattilaista ja tulevaisuuden hyvinvointialueella työskentelee lähes 4 300 ..

Osaamisalueet: Tietohallinto

Sijainti: Järvenpää

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä