Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NextGen-harjoittelija ohjelmistotestaukseen Jyväskylään

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Haemme nyt NextGen-harjoittelijaohjelman kautta ohjelmistotestaajaa asiakasprojektiimme asiakaan tiloihin Jyväskylään. 

Työskentelet tiimissä, joka varmistaa järjestelmiemme korkean laadun. Odotamme sinulta ennen kaikkea uskallusta haastaa kehittäjien ratkaisut sekä halua viedä sovellukset äärirajoille. Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa tai jo hieman kokemusta omaava tekijä – tärkeintä on oikea asenne sekä into oppia uutta.

Me lupaamme

  • Harjoittelujakson, joka joustaa opintojesi mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön. Toivomme, että voisit mahdollisuuksien mukaan jatkaa töitä meillä tiiviimmän harjoittelujakson jälkeen
  • Saat työstäsi asianmukaisen palkan
  • Työskentelet aidoissa projekteissa osana tiimiä
  • Nimeämme sinulle oman ohjaajan harjoittelujaksolle
  • Saat mahdollisuuden verkostoitua alallasi
  • Saat valmennusta työelämätaitoihin
  • Opit uutta alan edelläkävijöiltä

Harjoittelujakson aikana kehityt alasi asiantuntijana ja saat vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi kinkkisissä paikoissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Toivomme, että olet opinnoissasi jo loppusuoralla. Olisi hienoa, jos olet saanut opinnoissasi perehtyä testaussuunnitelmien laatimiseen, testausautomaatioon tai automatisoituun käyttöliittymätestaukseen. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja kykyä kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi tarvitset positiivista otetta ja palavaa halua oppia uuta ja kehittyä!

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti!

Hae paikkaa viimeistään 20.2.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Mikko Ahonen puh. +358 40 506 3520 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com. 

Lisätietoa NextGen-harjoittelijaohjelmasta löytyy osoitteesta www.sitowise.com/nextgen

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 18.1.2022 - 20.2.2022
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/nextgen-harjoittelija-ohjelmistotestaukseen-jyvaskylaan/1390475/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä