Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft palvelininfran Guru

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa

Nyt etsimme Business Applications and Systems -yksikköön

Microsoft palvelininfran Gurua, eli WINTEL VELHOA

Oletko Senior-tason Windows palvelininfran kokenut sysadmin-konkari? Omaatko syvää ja laajaa osaamista Windows palvelinkäyttöjärjestelmästä ja sen palveluista: Active Directory, DNS, DHCP, ADFS, yms.? Onko Azure pilvi-infra ja Azure AD sinulle tuttuja? Luonnistuuko Powershell skriptaaminen niin pilvi- kuin on-premise ympäristöissä, REST APIen käyttö, vaativa vianselvitys ja muiden asiantuntijoiden tukeminen järjestelmien suunnittelussa sekä ongelmien ratkomisessa? Onko sinulla lisäksi usean vuoden kokemus edellä mainituista asioista, sekä siitä juonnettu vankka ammattitaito? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme Wintel velho!

Business Applications & Systems -yksikkö vastaa Veikkauksen sisäisistä ICT-palveluista, ml. perustietotekniikkapalveluista, toiminnanohjausjärjestelmäratkaisuista sekä muista sisäistä yritysjärjestelmistä. Yksikössämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, innostava ilmapiiri.

Haemme nyt Business Applications & Systems -yksikön Office Systems -tiimiin wintel velhoa. Tiimin vastuulle kuuluvat Veikkauksen perustietotekniikkapalvelut, sisältäen mm. palvelin- ja pilvi-infran, käyttäjätukipalvelut, päätelaitepalvelut, identiteetin- ja pääsynhallinnan.

Tehtävässä toimit Veikkauksen perustietotekniikan palvelin- ja pilvi-infran vahvana perustana. Osallistut senior-tason sysadmin-roolissa Veikkauksen perustietotekniikan palvelin- ja pilvi-infran päivittäiseen toimintaan ja kehittämiseen, sekä tuet niin omia kuin ulkoistuskumppaninkin asiantuntijoita.

Tehtävässä menestymiseksi tarvitset:

  • Vahvaa ja syvää teknistä osaamista ja kokemusta seuraavista osa-alueista: Windows palvelinkäyttöjärjestelmät palveluineen, Active Directory, sekä Azure-pilvipalvelut.
  • Ongelmanratkaisutaitoa.
  • Vahvaa osaamista Powershell käytöstä, etenkin automatisoinnissa.
  • Vankka tietotekniikan perusasioiden ymmärrys, ml. tietoliikenne
  • Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja kykyä saattaa asioita maaliin.
  • Vahvaa kommunikointikykyä sekä sisäisten asiakkaiden, että ulkoistuskumppanien kanssa, sekä kyvykkyys tunnistamaan asiakkaan tarpeet.
  • Kyky ohjata ulkoistuskumppanin tekemistä, sekä johtaa oman vastuualueen kehitystyötä.
  • Dokumentointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen, että englannin kielellä
  • Pitkä kokemus (miel. > 10v) vastaavasta hands-on sysadmin-tyyppisestä työstä

 

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita konesali- ja pilvipalveluiden ratkaisujen parissa. Pääset tehtävässä osallistumaan ja vaikuttamaan merkittävästi Veikkauksen ICT-infran kehitykseen ja hallintaan.

Veikkaus tarjoaa lisäksi kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut, hyvät työvälineet, sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Mahdollistamme myös laajan ja joustavan etätyöskentelyn.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2022

Lisätietoa tehtävästä antaa ICT-palvelupäällikkö Dennis Nyholm, puh. +358 40 6533027, 17.2.2022 klo 11:00 – 12:00, 1.3.2022 klo 9:00 – 11:30, tai 2.3.2022 klo 10:30 -12:00. 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.2.2022 - 4.3.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/microsoft-palvelininfran-guru/1427064/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft
Windows

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä