Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mahdollisuuksia opiskelijoille

post_image

RekryilmoitusBittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat olla tulevaisuuden tähti? Ovatko opintosi vielä kesken mutta haluaisit päästä jo alkuun urallasi? Ei haittaa vaikka et vielä osaa kaikkea – meille tärkeää on positiivinen asenteesi ja intosi uuden oppimiseen. Meillä pääset monipuolisten ja kiinnostavien työtehtävien ääreen kehittymään ammattilaisena ja oppimaan alan parhailta tekijöiltä. Tarjoamme tietysti myös kivat henkilöstöedut, hauskoja yhteisiä tapahtumia ja erinomaiset työolosuhteet.

Bittiumilla pääset heti käsiksi oikeisiin työtehtäviin monipuolisissa projekteissamme. Meillä on mahdollista työskennellä joustavasti opintojen ohella tai tehdä lopputyö, kerrothan hakemuksessasi jos sinulla on jo joku hyvä idea jota haluaisit päästä työstämään kanssamme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.1.2021 - 6.7.2022
Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/mahdollisuuksia-opiskelijoille/1379005/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä