Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Loihde Trust Spellpoint: Junior Technical Specialist

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Työaika: 37,5h / vko

Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian 

Sijainti: Tarvonsalmenkatu 17, 02600 Espoo / Etätyö

Haku-DL: 18.10.2021

Loihde Trust Spellpoint on vuonna 2000 perustettu ketterä ja kotimainen IT-palveluyhtiö, joka kuuluu Loihde-konserniin. Loihde Trust Spellpoint tarjoaa identiteetin- ja pääsynhallinnan palveluita (IAM) isoille ja keskisuurille yrityksille sekä julkishallinnon organisaatioille. IAM-ratkaisuiden osalta se on alan pioneeri Suomessa. Sen palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki. Loihde Trust Spellpointilla työskentelee tällä hetkellä 24 asiantuntijaa mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Nyt he etsivät sinua, kehittymishaluista Junior Technical Specialistia liittymään heidän avoimeen, hyvän yhteishengen ja reippaan tekemisen meiningin omaavaan työyhteisöönsä. 

Etsimme nyt Suomen johtavalle, IAM-ratkaisuja tarjoavalle IT-palveluyritys Loihde Trust Spellpointille kehittymishaluista Junior Technical Specialistia! Junior Technical Specialistina tulet työskentelemään useammassa noin 1-5 hengen asiakastiimissä IAM-ratkaisujen (Identity and Access Management) parissa. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa järjestelmäkonfiguraatioiden tekeminen sekä erilaiset mukavan haastavat IT-tukitehtävät. Selvität muun muassa erilaisia virheitä ja korjaat niitä, viet tietoja paikasta a paikkaan b ja osallistut asiakaspalavereihin sekä suunnittelutyöhön yhdessä Spellpointin IAM-konsulttien kanssa. 

Olet Loihde Trust Spellpointin etsimä Junior Technical Specialist, mikäli sinulla on jo ymmärrystä ja / tai osaamista skriptaukseen, ohjelmointiin tai tietokantoihin liittyen. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä ongelmanratkaisuun ja itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelyyn. Loihde Trust Spellpoint ei odota sinulla olevan kokemusta alalta tai tietynlaista koulutustaustaa, vaan heille tärkeintä on se, että sinulla on kykyä ja halua oppia sekä kehittyä IAM-osaajaksi. 

Loihde Trust Spellpoint toivoo sinulla olevan: 

- Soveltuva tekninen tutkinto tai loppuvaiheen opinnot käynnissä

- Aikaisempaa työkokemusta ylipäätään, esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun kautta

- Ymmärrystä / osaamista skriptaukseen, ohjelmointiin tai tietokantoihin liittyen

- Ongelmanratkaisukykyä ja loogista päättelykykyä

- Kykyä oppia ja omaksua uutta tietoa sekä motivaatiota kehittyä IAM-osaajaksi

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  

Loihde Trust Spellpoint katsoo eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen tietojärjestelmäintegraatioista tai devops-käytänteistä

- Ymmärryksen pilvipalveluista, Azuresta tai AWS:tä

Loihde Trust Spellpoint tarjoaa sinulle: 

- Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan Suomen johtavassa IAM-ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä

- Monipuolisen ja inspiroivan työkentän, mukavan haastavien työtehtävien sekä isojen ja tunnettujen asiakasyritysten parissa

- Mahdollisuuden kehittyä IAM-guruksi - mahdollisia urapolkuja on monenlaisia

- Rennon ja rehdin, matalan hierarkian omaavan työyhteisön, jossa on reipas tekemisen meininki

- Osaavien kollegoiden tuen

- Etätyömahdollisuuden

- Liukuvan työajan

 

Mikäli kiinnostuit Junior Technical Specialistin tehtävästä Loihde Trust Spellpointilla, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 18.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/98339/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Loihde Trust Spellpointista voit lukea lisää osoitteessa: https://spellpoint.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 8.10. klo. 12-13 ja 13.10. klo 9-10. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Loihde Trust Spellpointin palvelukseen.

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 4.10.2021 - 18.10.2021
Tarkennettu
sijainti:
Tarvonsalmenkatu 17, 02600 Espoo / Etätyö

Lisätietoa

Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä