Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, digitaaliset kanavat

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme kehityspäällikköä kehittämään Helenin verkkosivustoa ja siihen liittyviä digitaalisia palveluita. Maailmanluokan digitaaliset palvelut kaikille asiakasryhmille ovat uuden energia-aikakauden menestystekijä. Haluamme Helenissä kehittää uusia, innovatiivisia palveluja ja huippuluokan asiakaskokemusta digitaalisissa kanavissa. 

Kehityspäällikkönä toimit keskeisessä Product ownerin roolissa Helenin verkkosivuston kehityksessä ja ylläpidossa. Johdat kehitysprojekteja ja jatkuvaa kehitystä rohkeasti ja liiketoimintalähtöisesti, asiakaskeskeisin periaattein. Roolissasi koordinoit kehitystä laajasti ja toimit useiden sidosryhmien kanssa. Työhösi kuuluvat verkkopalvelun kehittämisen eri ulottuvuuksien tavoitteellinen ohjaus front-endistä integraatioihin ja esimerkiksi konversioiden, käyttökokemuksen, sisällönhallinnan ja analytiikan jatkuva kehittäminen yhteistyössä kehitystiimin kanssa. Työssäsi varmistat että helen.fi vastaa liiketoiminnan tavoitteisiin myynti-, liidi- ja viestintäkanavana, ja ohjaat alihankkijoita. 

Odotamme sinulta vahvaa projektijohtamisen osaamista. Sinulla on kokemusta suuren kuluttajapalvelun tai verkkokaupan kehityksen vetämisestä Product owner:n tai projektipäällikön roolissa ja näyttöjä tuloksellisuuden parantamisesta. Työskentelet sujuvasti liiketoiminnan, markkinoinnin, IT:n ja UX-suunnittelijoiden kanssa. 

Olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen digiosaaja, joka tutkii ja löytää ratkaisut liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin ja teknisiin haasteisiin. Ketterät menetelmät ja ketterissä tiimeissä toimiminen ovat sinulle tuttuja, ja hallitset budjettiseurannan. Tunnet digiteknologiat ja hyödynnät dataa kehityksessä. Asiakaskeskeisyys ja yli organisaatiorajojen tapahtuva yhteistyö on sinulle työssäsi kulmakivi. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Koska toimit laajojen sidosryhmien kanssa, on sinulla myös erinomaiset viestintätaidot. 

Olemme muutosmatkalla. Emme tyydy siihen, miten teemme asioita nyt, vaan nostamme rimaa itse – jatkuvasti. Haluamme Helenissä olla entistä rohkeampia ja ketterämpiä, ja siksi kiinnitämmekin erityistä huomioita näihin ominaisuuksiin myös rekrytoidessamme uusia työkavereita. Arvostamme oppimista ja kehittymistä, ja huolehdimme maailmanluokan osaamisestamme jatkossakin. Kehitämme aktiivisesti omaa osaamistamme, opimme muilta ja jaamme mielellämme omia näkemyksiämme myös muille. 

Tehtävässä pääset tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen kehittämisen ytimeen ja osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin ja mahdollisuuden panna tuulemaan!  

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Kaisa Sundmanilta (+358503883587 / kaisa.sundman@helen.fi). 

Tunnetko sähköä ilmassa? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään su 15.11.2020 mennessä.

Yhdistetään voimat!

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.

Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 29.10.2020 - 15.11.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/helen/kehityspaallikko-digitaaliset-kanavat/918893/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä