Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehittämisjohtaja

post_image

Rekryilmoitus

Tuusula – tekemisen taidetta!  

Tule rakentamaan vireää, kasvavaa ja hyvinvoivaa Tuusulaa. 

Oletko muutosjohtamisen ja palvelumuotoilun ammattilainen, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti asiakkuusrajapinnassa erityisesti kuntalaisiin päin? Pystytkö omalla toiminnallasi ja esimerkilläsi luomaan positiivista työnantajakuvaa ja rakentamaan hyvää työyhteisöä? 

Haemme uudistuvaan organisaatioomme kehittämisjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. 

Kehittämisjohtajana johdat energisellä otteella kuntapalveluidemme ja kokonaisarkkitehtuurimme kehittämistä. Vastuualueesi kattaa kunnan kehittämisen kokonaisohjauksen, prosessien ja digitaalisten asiakasratkaisujen kehittämisen sekä ICT-palvelut ja käyttäjätuen. Varmistat digitalisaation toteutumisen tiiviissä yhteistyössä toimialueidemme ja palvelutuottajiemme kanssa. Kehität yhteistyötä kumppaniemme ja eri verkostojen kanssa. 

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Hahmotat kokonaisuuksia ja ajattelet strategisesti. Sinulla on valmiudet yhdistää asiakkaidemme ja kuntaorganisaatiomme tarpeita, erilaisia teknologioita ja niihin liittyvää tietoa tuloksekkaiksi ratkaisuiksi. Tiedolla johtaminen, palvelumuotoilu, lean sekä ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja asioita. 

Sinulla on rohkeutta ajatella toisin ja johtaa muutosta. Sinulla on vahva asioiden läpivientikyky ja taito saada työkaverisi ja muut sidosryhmät tekemään yhdessä uutta. Tehtävien organisointi ja priorisointi sujuu sinulta luontevasti. Johtamisotteesi on vuorovaikutteinen ja kehittämishakuinen.  

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi esihenkilötyöstä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan kanssamme uutta Tuusulaa. Pääset ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan kasvualueella toimivan ja aktiivisesti palvelujaan kehittävän kunnan tulevaisuuden kehitykseen. Voit esittää palkkatoiveesi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Virkaan valitun tulee ennen virkavaalin vahvistamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Markku Vehmas, puh. 040 314 3060, sähköposti markku.vehmas@tuusula.fi. 

Lähetä hakemuksesi sähköisesti 10.4.2022 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.  

Lisätietoja Tuusulasta www.tuusula.fi. 

Tuusula on lähes 40 000 asukkaan johtava taidekunta Keski-Uudellamaalla. Meillä työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät arjestamme mahdollista. Tuusulassa on keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän. 

Hyviä puitteita elämään Tuusulassa tarjoavat esimerkiksi monipuoliset asumisen mahdollisuudet, runsas vapaa-ajan tarjonta sekä laadukas varhaiskasvatus ja opetus. Olemme Tuusulanjärven kulttuuriperinnöstä ammentava, luonnonläheinen, turvallinen ja hyvinvoiva kunta, jonka vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät sykettä yllä. 

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.

www.tuusula.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 22.3.2022 - 10.4.2022
Sijainti: Tuusula
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/tuusulan-kunta/kehittamisjohtaja/1475420/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä