Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Technical Consultant

post_image

RekryilmoitusJunior Technical Consultant, tule Gappsille vahvistamaan technology -tiimiämme! Osana vahvaa kasvua technology -tiimimme kaipaa uutta kollegaa auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään Googlen pilvipalveluita tehokkaasti ja turvallisesti. Mikäli sytyt ongelmanratkaisusta, omaat hyvät kommunikointitaidot ja haluat toimia asiakasrajapinnassa asiantuntija-tehtävissä, niin olet löytänyt paikkasi!

Miksi valita Gapps?

Gapps on Suomen johtava Google Cloud -asiantuntijatalo, joka on noussut työtyytyväisyys keskiössä Euroopan 1 000 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon. Meillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa sekä luomaan kasvua asiakkaillemme teknistä ymmärrystäsi soveltamalla. 

Oman kasvusi ja menestyksesi tukena toimii Suomen kovin Google Cloud -tiimi, joka on varustettu paitsi huippuasiantuntijuudella myös hervottomalla huumorilla. Tiimimme lämmin vastaanotto takaa sen, että kasvat nopeasti osaksi Gapps-perhettämme. Kurkkaamalla 

Kulttuurikäsikirjaamme pääset tutustumaan siihen, millainen vastaanotto sinua toimistolla odottaa. 

Gapps tekee yhteistyötä useiden eri alojen yritysten kanssa, jotka haluavat ketteröittää ja kasvattaa liiketoimintaansa maailman parhailla SaaS-palveluilla ja uudenlaisilla ohjelmistoratkaisuilla. Asiakkuuspäälliköt ja asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä rakentaakseen parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. Neste, Yle, Rovio, Idean, Futurice ja Heltti.

Gappsilla saat ympärillesi intohimoisen ja avuliaan joukon Googlen pilvipalvelujen asiantuntijoita, joita yhdistää kiinnostus teknologiaan sekä halu soveltaa uusimpia teknologioita työn ja viestinnän kehittämiseen. Osoituksena innovatiivisuudestamme on digitaalinen työympäristö Happeo, joka kehitettiin Gappsissa ja on nyt rinnallamme toimiva kansainvälistä rahoitusta saava startup-yritys.

Olemme intohimoisia paitsi teknologian myös hyvän ruuan ja matkustamisen suhteen: kokoonnumme perjantaisin toimistolle yhteisen lounaan äärelle ja vuosittain matkaamme koko porukalla Etelä-Euroopan lämpöön.

Edellä mainitun lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut, hyvät kouluttautumismahdollisuudet (mm. Googlen omat koulutukset ja sertifikaatit) ja edellytykset toteuttaa omia intohimoja maailman edistyksellisimpien Google Cloud -palveluiden ja -työkalujen parissa. Erityisesti Junior Technical Consultant rooliin liittyen tuemme niin henkisesti kuin rahallisesti esimerkiksi Professional Collaboration Engineer -sertifikaatin suorittamista. 

Minkälaiseen rooliin astut?

Google Cloud sisältää laajan paketin pilvipohjaisia järjestelmiä G Suitesta Google Cloud Platformiin. Aikaisempi kokemus tai ymmärrys Googlen maailmasta on ehdoton plussa, mutta ei välttämättömyys, mikäli sinulla on kokemusta esim. O365:sta ja nopeaa ongelmanratkaisukykyä. 

Työpäiväsi koostuvat ensisijaisesti asiakasrajapinnassa tapahtuvasta projektityöstä. Roolissasi toimit joko osana projektitiimiä tai yksittäisenä asiantuntijana tarjoamalla asiakkaillemme parasta mahdollista näkemystä ja osaamista Google Cloud palveluiden hyödyntämisestä. Projekteissa toimit useimmiten asiakkaiden IT-päälliköiden sekä järjestelmäasiantuntijoiden kanssa ja työsi jakaantuu suunnittelun lisäksi myös toteutuksen puolelle, joten oman käden jälki tulee tässä työssä nopeasti näkyville. 

Technology -tiimisi kuuluu yhteiseen Consulting -soluun, jossa kanssasi työskentelee asiantuntijoita muutoksen hallinnasta projektien johtoon. Omasta kotisolusta saat lähitukea ja kannustusta, mutta oikeasti gappsiläiset ovat valmiina auttamaan toisiaan ja asiakkaitamme omasta roolista, tiimistä ja solusta riippumatta.

Mitä odotamme sinulta?

Junior Technical Consultantin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu:

  • Halu työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Erinomaiset kommunikointitaidot niin teknisten kuin ei-teknisten osaajien kanssa 
  • Ymmärrystä ja osaamista moderneista IT -infrastruktuureista
  • Ymmärrystä SaaS palveluiden käyttöönotoista ja teknisestä suunnittelusta 

Omaat kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä esimerkiksi aiemman helpdesk tai call center -työskentelyn kautta. Sinulla on tekninen tausta ja halua laittaa kädet entistä syvemmälle teknologian maailmaan. Olet ehkä ollut mukana pilvipohjaisten palveluiden käyttöönottoprojekteissa ja termit kuten Active Directory, IAM, SSO, User Lifecycle, Apps Script, API, SMTP, DNS, SPF, DKIM ja DMARC ovat sinulle tuttuja. Odotamme, että olet halukas oppimaan, kehittymään ja kasvamaan kanssamme kokonaisvaltaiseksi Google Cloud asiantuntijaksi. 

Keskustelet aiheesta ja aiheen vierestä niin suomeksi kuin englanniksi. Työn pääasiallinen kieli on suomi, mutta Gappsin virallinen toimistokieli on englanti. Voit samaistua Gappsin arvoihin ja tapaan elää ja olla ja odotat työyhteisöltä rentoa, mutta asiantuntevaa otetta työn tekemiseen. 

Miten haen työtehtävään?

Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi mahdollisine liitteineen täyttämällä alta löytyvä lomakeHakuaikaa on 15.10.2019 asti, mutta käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ajan ja täytämme tehtävän heti oikean matchin löydyttyä, joten ethän jää aikailemaan. Mikäli sinulle herää kysymyksiä hakemiseen, tehtävään tai Gappsiin liittyen, ole ihmeessä yhteydessä joko Tapsaan (tapio.pippuri@gapps.fi) tai Ninaan (nina.uhlenius@gapps.fi). 

Lisää Gappsista

Instagram: https://www.instagram.com/teamgapps/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/gapps

Facebook: https://fi-fi.facebook.com/GappsOy/

www.gapps.fi.

Pinterest
Gapps logo

Tietoja

Hakuaika: 24.9.2019 - 15.10.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://hire.withgoogle.com/public/jobs/gappsfi/view/P_AAAAABkAABZJGPZxc05aKV?trackingTag=gappsWebSite
Yhteydenotto: nina.uhlenius@gapps.fi / tapio.pippuri@gapps.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gapps kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Teknologia

Google

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä