Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Gapps on Suomen nopeimmin kasvava Google Cloud -asiantuntijalo.Kasvatamme yritysten liiketoimintaa tehostamalla toimintatapoja ja luomalla mielekkäämpiä työympäristöjä Google Cloud -teknologioiden avulla.

Gapps Oy

Yritysesittely

Gapps on Suomen johtava Google Cloud -asiantuntijatalo. Autamme asiakasyrityksiä Google Cloud -palvelujen käyttöönotoissa ja kehitämme ratkaisuja räätälöityihin tarpeisiin Google Cloud Platform -teknologioilla. Asiakkaitamme ovat mm. Neste, Yle, Rovio, Idean, Futurice ja Heltti.

Kasvun ja menestyksen taustalla toimii Suomen kovin Google Cloud -tiimi, joka on varustettu paitsi huippuasiantuntijuudella myös hervottomalla huumorilla.

Gapps tekee yhteistyötä useiden eri alojen yritysten kanssa, jotka haluavat ketteröittää ja kasvattaa liiketoimintaansa maailman parhailla SaaS-palveluilla ja uudenlaisilla ohjelmistoratkaisuilla.

Työntekijöitä 40
Y-tunnus 2348291-1
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh +358 10 526 9212
E-mail myynti@gapps.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Android, Angular, Node.js, React, Java, Javascript, Python, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Gapps, Google Cloud, Google Cloud Platform, Google G Suite, Universe, Sosiaalinen intranet, Google Drive, Google for Education, Käyttöönotto, muutosjohtaminen, sähköposti, Tiedostojen hallinta, Videoneuvottelut, Chromebox, uusityö, Uusi IT, Intranet, Digitaalisten palveluiden kehittäminen, softakehitys, infonäyttö, Serverless, Cloud IaaS

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Gapps - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPietarsaari: Kaupunginvaltuusto loikkasi nykyaikaan Gappsin ja Google Cloudin avulla

"Gapps- yrityksen ammatillinen ote on hyvä ja asiat ymmärretään nopeasti, ei tarvitse vääntää rautalangasta tai piirtää moneen kertaan. Tämä on ketterää ohjelmistokehitystä."

-- Jaakko Kaivosoja, Pietarsaaren tietotekniikkapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiAzets: Muutoksen johtamisella kohti tehokkaita työtapoja

"Gapps erottuu IT-konsulttiyhtiönä muista juuri kokonaisvaltaisella osaamisellaan. Azetsin tarpeita kuunneltiin jatkuvasti projektin aikana, jonka mahdollisti sujuva ja nopea viestintä yhtiöiden välillä."

-- Jonas Christensen, Azetsin Norjan maaorganisaation projektijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPuuilo: Googlen kustomoinnin avulla paras kannattavuus laajassa IT-hankinnassa

"Olen vallan ihastunut tähän toimintatapaan, että Gappsillä tapaan oikeasti myös ne henkilöt, jotka projektin käytännössä toteuttavat. Olette lähellä, läsnä, sopivan pieni ja ketterä. Teillä asioita oikeasti tehdään, sen sijaan että vain määriteltäisiin ja availtaisiin tikettejä."

-- Esa Haapa-Aho, Puuilon tietohallinnon projekteista vastaava

Näytä referenssi

ReferenssiKisakallio: Ajanhukasta eroon Googlen työkaluilla

"Muutoksen tueksi haluttiin löytää Googlen pilvipalveluihin perehtynyt IT-talo. Toimittajia vertailtaessa Gapps nousi esille asiantuntevien verkkosivujensa ja kattavien asiakasreferenssiensä ansiosta. Myös Gappsilaisten erinomainen asenne sekä konstailematon toimintatapa vetosivat Kisakallioon. Ensimmäinen palaveri Gappsin ja Kisakallion välillä pidettiin tammikuussa 2016, ja uusien.."

-- Janna Tirronen, Kisakallion henkilöstöjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Gapps - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme sekä suomenkielisen että englanninkielisen ylläpito- ja tukipalvelun.

Projektinhallinta

Erikoisosaamistamme on muutosjohtaminen, jota toteutamme kouluttamalla työyhteisöjä ja tukemalla uusien työtapojen omaksumista. Työntekijöillämme on pitkään kokemukseen pohjautuvat projektinhallinta-taidot yhdistettynä..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Sunnittelemme ja ideoimme kanssasi juuri teidän tarpeisiin sopivia palveluja. Rakennamme useita nopeasti valmistuvia prototyyppejä palvelustasi, jotta käyttöliittymää voidaan testata koko projektin ajan. Jatkokehitämme ja..

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Keskitymme luotettavaan palveluun sekä laatuun. Tästä syystä yrityksemme tarjoaa omat spesialistit eri tarpeisiin, mm. tuotekehityksiin ja koulutuksiin. Google Cloud -työympäristö takaa turvallisuuden.

Tietohallinto

Google Cloud -asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat uusia digitaalisia palveluita ketterästi yrityksien yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Viestintä

Happeo on Google-ympäristöön kehittämämme digitaalinen työskentelyalusta. Olemme ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa Happeon konsultointia, käyttöönoton sekä tuki- ja koulutuspalveluja.

Gapps - Referenssit

Gapps - Bloggaukset

Gapps - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gapps - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Suomen kovin Google Cloud -tiimi huippuasiantuntijuudella ja hervottomalla huumorilla varustettuna

Gapps on Suomen johtava Google Cloud -asiantuntijatalo, joka on noussut työtyytyväisyys keskiössä Euroopan 1 000 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon. Meillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa sekä luomaan kasvua asiakkaillemme teknistä ymmärrystäsi soveltamalla. 


Oman kasvusi ja menestyksesi tukena toimii Suomen kovin Google Cloud -tiimi, joka on varustettu paitsi huippuasiantuntijuudella myös hervottomalla huumorilla. Tiimimme lämmin vastaanotto takaa sen, että kasvat nopeasti osaksi Gapps-perhettämme. Kurkkaamalla 

Kulttuurikäsikirjaamme pääset tutustumaan siihen, millainen vastaanotto sinua toimistolla odottaa. 


Gapps tekee yhteistyötä useiden eri alojen yritysten kanssa, jotka haluavat ketteröittää ja kasvattaa liiketoimintaansa maailman parhailla SaaS-palveluilla ja uudenlaisilla ohjelmistoratkaisuilla. Asiakkuuspäälliköt ja asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä rakentaakseen parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. Neste, Yle, Rovio, Idean, Futurice ja Heltti.


Gappsilla saat ympärillesi intohimoisen ja avuliaan joukon Googlen pilvipalvelujen asiantuntijoita, joita yhdistää kiinnostus teknologiaan sekä halu soveltaa uusimpia teknologioita työn ja viestinnän kehittämiseen. Osoituksena innovatiivisuudestamme on digitaalinen työympäristö Happeo, joka kehitettiin Gappsissa ja on nyt rinnallamme toimiva kansainvälistä rahoitusta saava startup-yritys.


Olemme intohimoisia paitsi teknologian myös hyvän ruuan ja matkustamisen suhteen: kokoonnumme perjantaisin toimistolle yhteisen lounaan äärelle ja vuosittain matkaamme koko porukalla Etelä-Euroopan lämpöön.


Edellä mainitun lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut, hyvät kouluttautumismahdollisuudet (mm. Googlen omat koulutukset ja sertifikaatit) ja edellytykset toteuttaa omia intohimoja maailman edistyksellisimpien Google Cloud -palveluiden ja -työkalujen parissa.

Gapps - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Gapps kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku