logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Gapps on Suomen nopeimmin kasvava Google Cloud -asiantuntijalo. Autamme asiakasyrityksiä Google Cloud -palvelujen käyttöönotoissa ja kehitämme ratkaisuja räätälöityihin tarpeisiin Google Cloud Platform -teknologioilla.

Gapps Oy

Yritysesittely

Olemme erikoistuneet työyhteisöjen muutosjohtamiseen
ja vieneet yli 900 asiakasyritystämme menestyksekkäästi Googlen pilveen.

Googlen työkalut mahdollistavat uudenlaisen ketterän tavan työskennellä, mikä vaatii työyhteisöiltä kykyä muuttaa työnteon kulttuuria. Erikoisosaamistamme on muutosjohtaminen, jota toteutamme kouluttamalla työyhteisöjä ja tukemalla uusien työtapojen omaksumista.
Työntekijöitä 30
Y-tunnus 2348291-1
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh +358 10 526 9212
E-mail myynti@gapps.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Android, Angular, Node.js, React, Java, Javascript, Python, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Gapps, Google Cloud, Google Cloud Platform, Google G Suite, Universe, Sosiaalinen intranet, Google Drive, Google for Education, Käyttöönotto, muutosjohtaminen, sähköposti, Tiedostojen hallinta, Videoneuvottelut, Chromebox, uusityö, Uusi IT, Intranet, Digitaalisten palveluiden kehittäminen, softakehitys, infonäyttö, Serverless, Cloud IaaS

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Gapps - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPietarsaari: Kaupunginvaltuusto loikkasi nykyaikaan Gappsin ja Google Cloudin avulla

"Gapps- yrityksen ammatillinen ote on hyvä ja asiat ymmärretään nopeasti, ei tarvitse vääntää rautalangasta tai piirtää moneen kertaan. Tämä on ketterää ohjelmistokehitystä."

-- Jaakko Kaivosoja, Pietarsaaren tietotekniikkapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiAzets: Muutoksen johtamisella kohti tehokkaita työtapoja

"Gapps erottuu IT-konsulttiyhtiönä muista juuri kokonaisvaltaisella osaamisellaan. Azetsin tarpeita kuunneltiin jatkuvasti projektin aikana, jonka mahdollisti sujuva ja nopea viestintä yhtiöiden välillä."

-- Jonas Christensen, Azetsin Norjan maaorganisaation projektijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPuuilo: Googlen kustomoinnin avulla paras kannattavuus laajassa IT-hankinnassa

"Olen vallan ihastunut tähän toimintatapaan, että Gappsillä tapaan oikeasti myös ne henkilöt, jotka projektin käytännössä toteuttavat. Olette lähellä, läsnä, sopivan pieni ja ketterä. Teillä asioita oikeasti tehdään, sen sijaan että vain määriteltäisiin ja availtaisiin tikettejä."

-- Esa Haapa-Aho, Puuilon tietohallinnon projekteista vastaava

Näytä referenssi

ReferenssiKisakallio: Ajanhukasta eroon Googlen työkaluilla

"Muutoksen tueksi haluttiin löytää Googlen pilvipalveluihin perehtynyt IT-talo. Toimittajia vertailtaessa Gapps nousi esille asiantuntevien verkkosivujensa ja kattavien asiakasreferenssiensä ansiosta. Myös Gappsilaisten erinomainen asenne sekä konstailematon toimintatapa vetosivat Kisakallioon. Ensimmäinen palaveri Gappsin ja Kisakallion välillä pidettiin tammikuussa 2016, ja uusien.."

-- Janna Tirronen, Kisakallion henkilöstöjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Gapps - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme sekä suomenkielisen että englanninkielisen ylläpito- ja tukipalvelun.

Projektinhallinta

Erikoisosaamistamme on muutosjohtaminen, jota toteutamme kouluttamalla työyhteisöjä ja tukemalla uusien työtapojen omaksumista. Työntekijöillämme on pitkään kokemukseen pohjautuvat projektinhallinta-taidot yhdistettynä..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Sunnittelemme ja ideoimme kanssasi juuri teidän tarpeisiin sopivia palveluja. Rakennamme useita nopeasti valmistuvia prototyyppejä palvelustasi, jotta käyttöliittymää voidaan testata koko projektin ajan. Jatkokehitämme ja..

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Keskitymme luotettavaan palveluun sekä laatuun. Tästä syystä yrityksemme tarjoaa omat spesialistit eri tarpeisiin, mm. tuotekehityksiin ja koulutuksiin. Google Cloud -työympäristö takaa turvallisuuden.

Tietohallinto

Google Cloud -asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat uusia digitaalisia palveluita ketterästi yrityksien yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Viestintä

Happeo on Google-ympäristöön kehittämämme digitaalinen työskentelyalusta. Olemme ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa Happeon konsultointia, käyttöönoton sekä tuki- ja koulutuspalveluja.

Gapps - Referenssit

Gapps - Bloggaukset

Gapps - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gapps - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Gapps - Rekryilmoitukset

 

Gapps Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku