Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior sovelluskehittäjä, kokoaikainen, Wisetime Oy, Oulu

RekryilmoitusOmaatko jo hyvät pohjataidot backend-ohjelmointikielistä ja SQL:stä opintojen kautta? Omaatko kovan motivaation ja halun kehittyä ohjelmoinnissa sekä työskennellä ERP-järjestelmän parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme junior sovelluskehittäjä WiseTimelle!

Etsimme sinua

Me Clevrylla etsimme asiakkaallemme WiseTimelle Junior sovelluskehittäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä joko suoraan tai alkuun Clevryn kautta WiseTimelle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löytyessä.

Junior sovelluskehittäjän tehtävässä WiseTimellä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään opinnoista tai muualta hankittua osaamistasi ohjelmointiin liittyen. Voit olla vielä opintojasi suorittava tai juuri valmistunut henkilö, jolla on jo hyvä pohjaosaaminen backend-ohjelmointikielistä sekä SQL:stä. WiseTimellä sinut perehdytetään huolellisesti, minkä lisäksi sinulle opetetaan heillä tarvittavat teknologiat. Pääset osallistumaan jo varhaisessa vaiheessa asiakasprojekteihin, ja vastuusi lisääntyy jatkuvasti uutta oppiessasi. Tärkeintä on into ja halu kehittyä koodaajana. Projektit, joihin pääset osallistumaan, koskevat WiseTimen kehittämää ERP-järjestelmää.

Wisetime Oy on suomalainen ohjelmistotalo, jolla on pitkäaikainen kokemus teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä. Kokonaisvaltainen järjestelmämme on käytössä 14 maassa ja sillä on tuhansia käyttäjiä. Wisetime on osa Motherson Groupia, joka on yksi maailman 21 suurimmasta ja nopeimmin kasvavasta täydellisiä järjestelmäratkaisuja autoteollisuudelle toimittavasta yrityksestä. Konsernin palveluksessa on yli 135 000 henkilöä 41 eri maassa, ja se toimittaa ratkaisuja myös useille muille aloille, mukaan lukien rautatiet, ilmailuala, lääketiede, tietotekniikka ja logistiikka.

https://www.wisetime.fi/

Tutustu myös Motherson Groupiin: 

https://www.motherson.com/

Pääasialliset tehtävät

 • Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja kehittäminen
 • Asiakkaan teknisten ongelmien ratkominen
 • Työn mukana oppiminen ja uusien asioiden omaksuminen

Odotamme sinulta

 • Hyvää pohjaosaamista backend-ohjelmoinnista
 • Hyvää SQL-osaamista
 • Asiakaslähtöistä, reipasta ja oppimishaluista työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden pitkään uraan, jossa pääset muotoilemaan urapolkusi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan
 • Tilaisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin globaaleihin projekteihin
 • Työpaikan, jossa kehittää osaamistasi osaavan tiimin tukemana
 • Joustavan sekä mukavan työyhteisön
 • Hyvät etätyömahdollisuudet

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.9.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Luukkainen, juho.luukkainen@clevry.com, 044 5440 425.

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 6.9.2021 - 19.9.2021
Sijainti: Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Saaristonkatu 23, 90100 Oulu
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/226569?hsLang=fi
Yhteydenotto: juho.luukkainen@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä