Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Developer-harjoittelija

post_image

RekryilmoitusJunior Developer-harjoittelija

Etsitkö harjoittelupaikkaa sovelluskehityksen parista? Olet ehkä opintojen loppuvaiheessa ja sinulta puuttuu lopputyön aihe?

Nyt sinulla olisi mahdollisuus suorittaa harjoittelu meillä ja päästä samalla kehittämään edelleen Arffmanin pari vuotta nuorta sovelluskehitystiimiä! Meillä ei ole vanhaa koodipohjaa – legacya, jota joutuisimme ylläpitämään. Pääset käyttämään moderneja pilvipalveluita ja -kehitysympäristöjä sekä itse mukaan määrittämään miten kehitystyötä tehdään.

Harjoittelun aikana

Harjoittelun voi suorittaa kokonaan verkossa tai jossain toimipisteessämme (Helsinki, Vantaa, Turku, Kajaani jne.) Tarjoamme kattavan ohjauksen ja perehdytyksen harjoittelijalle tehtäviin, samalla arvostaen oma-aloitteista työskentelyotetta. Työnantajana panostamme myös kehittymiseen, joten saat vapaasti tuoda uusia ideoita esille. Harjoittelun kestosta voidaan sopia omien tarpeiden mukaan.

Kun harjoittelu päättyy, on meillä näköpiirissä polku eteenpäin. Tällä hetkellä digitalisoimme työllisyydenhoidon palvelujamme eli pääasiassa koulutuksia ja valmennuksia. Kehittämiämme palveluja käyttää noin 250 Arffmanilaista ja vuosittain niitä hyödyntää n. 10 000 asiakastamme. Olemme osa Baronaa sekä vielä isompaa Bravedo-yhteisöä. Kehitystyötä tullaan tekemään yhteistyössä heidän kanssaan.

Onko sinulla halu oppia seuraavia tekniikoita (aiempi kokemus huomioidaan toki myös):

  • Sovelluskehitystä ketterin menetelmin pilvessä
  • Googlen sovellukset (Workspace: Docs, Sheets, Sites jne.)
  • Google Cloud
  • Javascript, React, Node.js
  • Pilvipohjaisen CRM-järjestelmän kehitystyö
  • Järjestelmäintegraatiot Rest API:a käyttäen

Työkielenä käytämme sekä suomea että englantia.

Harjoittelusta on mahdollisuus saada palkkaa. Mahdollinen palkka määräytyy opintojen vaiheen, aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tästä keskutellaan lisää haastatteluvaiheessa. 

Näin haet tehtävään!

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytämme harjoittelijan paikan heti sopivan henkilön löydyttyä – hae siis mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 3.3.2024. 

Hae paikkaan täyttämällä tietosi rekrytointijärjestelmän kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla yhdeksän eli ma 26.3. alkaen tietohallintojohtaja Antti Ryynänen, antti.ryynanen@edu.arffman.fi / puh. 044 558 9820.

Vuonna 1993 perustettu Arffman Finland Oy on maan johtava koulutus- ja valmennuspalveluita tarjoava yksityinen palveluntuottaja. Asiakkaitamme ovat julkisyhteisöt, yritykset sekä valmennus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluihimme osallistuvat asiakkaat. Palveluksessamme työskentelee yli 200 eri alojen asiantuntijaa. Toimimme koko maan laajuudella ja kohtaamme joka päivä palveluissamme noin 1500 asiakasta. Olemme osa Baronaa ja rohkeiden yritysten Bravedo-konsernia. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).

 Jokaiselle työntekijälle on tarjolla aito mahdollisuus kehittyä ja onnistua. Myös kaikessa tekemisessä näkyy arvot – lupausten pitäminen, tasapuolinen yksilöllisyys, jatkuva kehittäminen ja jatkuvuus. https://www.arffman.fi/

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 16.2.2024 - 3.3.2024
Sijainti: Helsinki, Kajaani, Turku, Vantaa
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/arffman-finland-oy/junior-developer-harjoittelija/2718667/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä