Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Azure Data Engineer, kokoaikainen, Aitomation Oy, Espoo

RekryilmoitusEtsimme sinua

Me Clevryllä etsimme kehityshaluista henkilöä Jr. Azure Data Engineerin rooliin Aitomation:lle Espooseen. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen ja tulet työllistymään tehtävään Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mistä tässä roolissa on kyse?

Jr. Azure Data Engineer -roolissa pääset toimimaan asiakasprojektien parissa ja tukemaan tietovarastojen rakentamista ja kehittämistä Azure ympäristössä. Ratkot itsenäisesti ongelmia ja avustamaan tiimiäsi asiakkaan tarpeisiin vastaamisessa.

Aitomation Oy

Aitomation on perustettu vahvalle näkemykselle siitä, että liiketoiminnan tuottavuutta ja ketteryyttä voidaan edistää entistä tehokkaammin yhdistämällä asiakaskeskeiset toimintamallit ja innovatiivinen teknologian hyödyntäminen.

Aitomation tehostaa ja parantaa asiantuntijatyön tuottavuutta ohjelmistorobotiikan, low-coden ja analytiikan avulla sekä nopeuttaa muutosta ja sen mitattavuutta business-teknologia konsultoinnilla. Lisää yrityksestä täältä: https://aitomation.fi/

 • Tehtävässä pääset
 • Työskentelemään projektien parissa asiakasrajapinnassa
 • Avustamaan dataputkien teossa aina BI-raportointiin saakka
 • Etsimällämme henkilöllä onVähintään vuoden verran kokemusta sovelluskehityksestä
 • Osaamista joistain seuraavista: Functions (C#, Python), Logic Apps, Azure SQL DB, Azure DevOps (CI/CD pipelines, infra-automation), ARM templates
 • Hyvä ongelmanratkaisukyky
 • Erinomainen englannin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
 • Tarjoamme sinulleKetterän konsulttitalon hyödyt ja kasvupotentiaalin
 • Mahdollisuuden saada oman mielenkiinnon mukaan lisää vastuuta projekteissa
 • Joustavan etätyömahdollisuuden
 • Hyvät työsuhde-edut (puhelin, lounasetu, virike-etu)
 • Kattavan perehdytyksen
 • Tiiviin ja kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.11.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Mari Munne (mari.munne@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.11.2021 - 15.11.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/236818?hsLang=fi
Yhteydenotto: mari.munne@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä