Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmätukihenkilö – Etra Hämeenlinna tai Pirkkala

post_image

Rekryilmoitus

ETRA on teollisuutta palveleva tekninen kauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etsimme joukkoomme

järjestelmätukihenkilöä 

vakituiseen työsuhteeseen Business Support tiimiin

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset järjestelmien ylläpitotehtävät toiminnanohjausjärjestelmään sekä ulkoisiin tieto- ja raportointijärjestelmiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä operatiivisen liiketoiminnan kanssa. 

Hakijalta toivomme MS Office taitoja, varsinkin erinomaista Excel-osaamista sekä aikaisempaa kokemusta toiminnanohjaus- ja/tai raportointijärjestelmistä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta tarkkuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme ahkeruutta ja huolellisuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta.

Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä.

Työn sijaintipaikka voi olla joko Hämeenlinna tai Pirkkala.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 osastopäällikkö Jolán Björkqvist puh. 040 860 9050.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 520M € ja henkilöstömäärä 1700.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.4.2023 - 1.5.2023
Sijainti: Hämeenlinna, Pirkkala
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/etra/jarjestelmatukihenkilo-etra-hameenlinna-tai-pirkkala/2115846/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä