Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT Team Leader

post_image

RekryilmoitusCramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä. Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

 

Osaatko katsoa eteenpäin ja johdatko henkilöstöä samaan suuntaan? Meillä on nyt haussa

IT Team Leader järjestelmäkehitys ja -tukitiimille Vantaalle. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 

TOIMENKUVASI 

Toimit esimiehenä kuuden hengen tiimille, joka vastaa käyttämiemme järjestelmien toimivuudesta ja kehittämisestä. Tehtäväsi on organisoida tiimiläisten työtä ja osallistua itse soveltuvin osin myös operatiiviseen työhön. Tiimi tukee esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmän käytössä, valvoo että asiakaslaskutus tapahtuu häiriöittä ja ylläpitää järjestelmien perustietoja. Tiimin vastuulla on myös käyttäjien tiedottaminen ja koulutus. Osana työnkuvaasi on osallistua projektityöhön yhdessä Cramo Finland Oy:n liiketoiminnan edustajien kanssa. Teet säännöllisesti yhteistyötä Ruotsissa toimivan Cramo konsernin IT organisaation kanssa, sekä kehität tiimisi työskentelytapoja ja työkaluja palvelemaan muuttuvaa liiketoimintaa ja toimimaan saumattomasti yhteen muiden tukiorganisaatioiden kanssa. 

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä vuokrausliiketoiminnan prosessien ja tietojärjestelmien raudanlujaksi ammattilaiseksi. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi, että koko Cramon toimintaan.  

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ? 

Edellytämme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tekniseltä- tai kaupalliselta alalta sekä muutaman vuoden esimieskokemusta. Toiminnanohjausjärjestelmien, IT tukiprosessien sekä tilaus-toimitusprosessin ja taloushallinnon prosessien tuntemus on välttämätöntä tehtävän kannalta. Odotamme myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, erinomaista asiakaspalveluasennetta ja paineensietokykyä. Eduksi katsotaan edistyneet Excel taidot, SQL kielen tuntemus ja suomalaisten E-Lasku XML formaattien tuntemus. 

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen konsultti Pekka Ruotsalainen, puh. 040 5850 147 tai pekka.ruotsalainen@fi.experis.com.

Pinterest

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/d9fdcfd4-0bd0-476a-a012-edbb6e845861
Yhteydenotto: pekka.ruotsalainen@fi.experis.com

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä