Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT Specialist

post_image

RekryilmoitusRecover Nordic on pohjoismaiden johtava, noin 2200 henkeä työllistävä vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen konserni. Toimimme Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Suomessa Recover tarjoaa vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen palveluita. Vahinkopäivystyksemme on valmiudessa avustamaan vahinkotilanteissa 24/7. Meistä on hiljattain tullut Suomen suurin tekijä alallamme ja haluamme nyt vieläkin kasvattaa jo 350 hengen porukkaamme.

www.recovernordic.fi

Tavoitteenamme on olla johtava yritys vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen digitalisaatiossa.

 

Etsimme nyt

 

IT Specialistia Helsinkiin

 

avainrooliin viemään alamme digitalisaatiota uudelle tasolle. Tässä uudessa positiossa vastaat itsenäisesti Suomen alueen operatiivisista IT-toiminnoista. Tukenasi on asiantunteva pohjoismainen IT-tiimi. Vaihteleva roolisi sisältää mobiililaitteisiin, tietoverkkoihin ja sovelluksiin liittyviä tukitehtäviä sekä yhteydenpitoa palveluntoimittajiin. Pääset osallistumaan kiinnostaviin esineiden internetiin, tekoälyyn, big dataan ja mobiiliratkaisuihin liittyvin projekteihin. Tehtävä on melko itsenäinen ja sinulla on mahdollisuus suunnitella oma työskentelyaikataulusi vapaasti.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 

– muutaman vuoden kokemusta monipuolisista IT-tukitehtävistä mm. järjestelmien implementoinneista. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi Service Deskistä 2-3 tason tuesta.

– sujuvaa ruotsin tai englannin kielen taitoa

– kokemusta projektityöstä

– itsenäistä ja käytännönläheistä työskentelytapaa

– joustavuutta ja avoimuutta

– kykyä ja halua uuden oppimiseen

 

Eduksi katsomme kokemuksen toimialalta, ammattikorkeakoulutasoisen soveltuvan koulutuksen ja ajokortin. Toivomme hakijalta joustoa ajoittaiseen liikkumiseen Recoverin Suomen eri toimipisteissä.

 

Tarjoamme vakituisen tehtävän alamme digitalisaation keskiössä. Roolissa on hieno mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessa ICT-alan päällikkötehtävistä kiinnostuneelle.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Research Consultant Nina Laitakari, nina.laitakari@fi.experis.com, 040 182 9392.

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse: nina.laitakari@fi.experis.com Otsikoi viesti: IT Specialist. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haethan mahdollisimman pian, koska haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. HUOM! Järjestelmävaihdoksen vuoksi vastaanotamme hakemukset poikkeuksellisesti vain edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/3ce45a94-a25b-4758-aca6-e63110d7011b

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 23.9.2019 - 11.10.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/experis/it-specialist-helsinki/697145/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Mahdollisuuksia opiskelijoille

Jatkuva haku

Bittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat ..

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus BI-asiantuntija

Jatkuva haku

Haemme parhaillaan asiakkaamme IT-organisaation BI-asiantuntijaa  Olkiluotoon. Työ alkaa mahdollisimman pian.  Työtehtäviä ..

Osaamisalueet: BI ja raportointi, IT

Sijainti: Eurajoki

job_image

Rekryilmoitus Full-Stack Developer / ohjelmistokehittäjä

Hakuaika: 9.5.2022 - 30.5.2022

LAURA Rekrytointi Oy on digirekrytoinnin edelläkävijä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Toimitamme yrityksille ja ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Javascript, PHP, +7 muutaLinux, IT, MySQL, apache, fullstack, Full Stack, SaaS

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Senior ICT Specialist / Operations, Espoo

Hakuaika: 10.5.2022 - 26.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus IT Business Partner / Group

Hakuaika: 5.5.2022 - 1.6.2022

Patria  is a workplace where you build common security. At Patria, ordinary people solve extraordinary challenges. When it ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus TUOTEPÄÄLLIKKÖ, itsehoidon ja sähköisen asioinnin palvelut

Hakuaika: 19.5.2022 - 2.6.2022

Keski-Uudenmaan sotessa työskentelee reilu 3600 ammattilaista ja tulevaisuuden hyvinvointialueella työskentelee lähes 4 300 ..

Osaamisalueet: Tietohallinto

Sijainti: Järvenpää

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä