Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT Specialist

post_image

RekryilmoitusRecover Nordic on pohjoismaiden johtava, noin 2200 henkeä työllistävä vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen konserni. Toimimme Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Suomessa Recover tarjoaa vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen palveluita. Vahinkopäivystyksemme on valmiudessa avustamaan vahinkotilanteissa 24/7. Meistä on hiljattain tullut Suomen suurin tekijä alallamme ja haluamme nyt vieläkin kasvattaa jo 350 hengen porukkaamme.

www.recovernordic.fi

Tavoitteenamme on olla johtava yritys vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen digitalisaatiossa.

 

Etsimme nyt

 

IT Specialistia Helsinkiin

 

avainrooliin viemään alamme digitalisaatiota uudelle tasolle. Tässä uudessa positiossa vastaat itsenäisesti Suomen alueen operatiivisista IT-toiminnoista. Tukenasi on asiantunteva pohjoismainen IT-tiimi. Vaihteleva roolisi sisältää mobiililaitteisiin, tietoverkkoihin ja sovelluksiin liittyviä tukitehtäviä sekä yhteydenpitoa palveluntoimittajiin. Pääset osallistumaan kiinnostaviin esineiden internetiin, tekoälyyn, big dataan ja mobiiliratkaisuihin liittyvin projekteihin. Tehtävä on melko itsenäinen ja sinulla on mahdollisuus suunnitella oma työskentelyaikataulusi vapaasti.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 

– muutaman vuoden kokemusta monipuolisista IT-tukitehtävistä mm. järjestelmien implementoinneista. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi Service Deskistä 2-3 tason tuesta.

– sujuvaa ruotsin tai englannin kielen taitoa

– kokemusta projektityöstä

– itsenäistä ja käytännönläheistä työskentelytapaa

– joustavuutta ja avoimuutta

– kykyä ja halua uuden oppimiseen

 

Eduksi katsomme kokemuksen toimialalta, ammattikorkeakoulutasoisen soveltuvan koulutuksen ja ajokortin. Toivomme hakijalta joustoa ajoittaiseen liikkumiseen Recoverin Suomen eri toimipisteissä.

 

Tarjoamme vakituisen tehtävän alamme digitalisaation keskiössä. Roolissa on hieno mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessa ICT-alan päällikkötehtävistä kiinnostuneelle.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Research Consultant Nina Laitakari, nina.laitakari@fi.experis.com, 040 182 9392.

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse: nina.laitakari@fi.experis.com Otsikoi viesti: IT Specialist. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haethan mahdollisimman pian, koska haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. HUOM! Järjestelmävaihdoksen vuoksi vastaanotamme hakemukset poikkeuksellisesti vain edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/3ce45a94-a25b-4758-aca6-e63110d7011b

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 23.9.2019 - 11.10.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/experis/it-specialist-helsinki/697145/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

QR-koodien vaarat - tietoturvayhtiö varoittaa lisääntyneistä QR-koodihuijauksista
Kulttuurihyvinvointia edistävä Kaikukortti-verkosto laajenee vauhdilla – uusi tietokanta ja mobiilisovellus helpottavat työtä
Cinia ostaa OptimeSys-tietoturvayhtiön