Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-Palvelupäällikkö / Otava, Helsinki

post_image

RekryilmoitusTietohallintopalvelut ovat osittain keskitetty Otava-konsernissa emoyhtiöön, jossa kehitystyöstä ja ICT-tukipalveluista vastaa 11 ammattilaista ja liiketoimintayksiköissä asiantuntijoita on yhteensä 20. Tietojärjestelmien ja infran kehitys-, hallinta- ja tukipalveluita hoidetaan yhteistyössä keskeisimpien kumppaniemme Enfon, Elisan, Digian ja CGI:n kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme

IT-Palvelupäällikköä

vastaamaan IT-käyttäjäpalvelujen tuottamisesta sekä kehittämisestä yhdessä ulkoisten kumppanien kanssa. Vastuualueellesi kuuluvat sekä käyttäjätukipalvelut että käyttäjien hallinta sekä työasemaohjelmistojen koordinointi. Kilpailutat ja hallinnoit näihin palveluihin liittyviä kumppanuuksia. Microsoftin teknologiat ja O365 ovat sinulle tuttuja ja osaat löytää kumppanien kanssa oikeat ratkaisut käyttäjien erilaisiin tarpeisiin – ITILiä ja sovittuja käytäntöjä noudattaen ja tietoturvaa unohtamatta. Lisäksi toimit asiakkaan puolen projektipäällikkönä tietotekniikkapalveluihin liittyvissä kehittämisprojekteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta perustietotekniikan palveluista, projektityöskentelystä ja liiketoimintalähtöisestä järjestelmäkehityksestä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta niin monitoimittajaympäristössä kuin tietohallinnon ja liiketoiminnan rajapinnassa työskentelystäkin. Toimintasi on yhteistyöhakuista ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän tukien käyttäjien arkea ja kehittäen heidän asiakaskokemustaan. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään, ja tehtäväaluettasi voidaan jatkossa laajentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnela, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla 10.3.2020 mennessä.

Otava-konserni on Suomen kolmanneksi suurin monialainen mediakonserni, joka koskettaa jollain tavoin lähes jokaista suomalaista. Liiketoiminta-alueemme ovat yleinen kirjallisuus, oppimisen palvelut, kauppa, media sekä markkinapaikat:

  • Suomalainen Kirjakauppa palvelee 65 pisteessä ympäri Suomen ja on verkossa aina asiakkaan ulottuvilla. Jamera Oy on oppikirjoihin keskittyvä kirjakauppaketju, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa sekä uudet että käytetyt oppikirjat.
  • Kustannusosakeyhtiö Otava kustantaa niin kaunokirjallisuutta, tietokirjoja kuin oppimateriaalejakin. Liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös, Otavan Kirjapaino Oy, Like, Karisto, F-Kustannus, Nemo ja Moreeni. Otava Oppimisen palvelut on kotimainen oppimateriaalien yleiskustantaja.
  • Otavamedia Oy kustantaa ja julkaisee suomalaisille tuttuja yleisöaikakauslehtiä ja verkkopalveluita. Otavamedian Yritysasiakkuudet -organisaation palveluita ovat muun muassa monikanavaiset mainosratkaisut, natiivimainonta sekä oman median suunnittelu ja tuotanto.
  • Otava Markkinapaikat -yksikön yhtiöt tarjoavat markkinapaikka- ja viestintäpalveluita yrityksille ja kuluttajille.
  • Emoyhtiömme on Otava Oy.

Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli noin 300 Meur ja sen palveluksessa on noin 1200 henkilöä. otavakonserni.fi

Pinterest
MPS Enterprises logo

Tietoja

Hakuaika: 27.2.2020 - 10.3.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki
Linkki: https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=3078&key=&o=A_RJ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Omat tagit

ITIL
käyttäjätuki
käyttäjätukipalvelut
järjestelmäkehitys

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä