Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-Manager / Varova Oy

post_image

Rekryilmoitus

Varova Oy on suomalainen perheyritys ja logistiikan asiantuntija, joka toimii kansainvälisillä huolinta- ja kuljetusmarkkinoilla. Palvelemme ulkomaankauppaa harjoittavia vienti- ja tuontiyrityksiä kaikissa kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Visiomme on tuottaa ilahduttavan palvelukokemuksen asiakkaillemme. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 29,5 milj. euroa. Meitä varovalaisia on n. 100 viidessä toimipisteessä Suomessa. Katso lisätietoja osoitteessa www.varova.fi.

Haemme näkemyksellistä

IT-Manageria

tukemaan liiketoimintamme tulevaisuuden kehittymistä.

Huolehdit yrityksen it-strategian luomisesta yhdessä liiketoimintajohdon kanssa sekä sen toteuttamisesta osaavan ja ammattitaitoisen tiimisi kanssa. Sinulla on vahvaa näkemystä ja osaamista yhdistää IT:n tarjoamat mahdollisuudet yrityksen liiketoimintaa tukevaksi ja eteenpäin vieväksi osa-alueeksi. Ennakoit myös tulevaa ja olet ajan hermolla alan suuntauksista ja trendeistä. Johdat ja koordinoit kehityshankkeita sekä vastaat yhteistyöstä palveluntoimittajien suuntaan.

Sinulla on myös kiinnostuneisuutta ja intoa olla aktiivisesti mukana operatiivisessa toiminnassa ja tiimisi tukena. Omaat hyvät yhteistyö- ja vaikuttamisen valmiudet sekä kyvyn viestiä näkemyksiäsi ymmärrettävästi eri sidosryhmien suuntaan. Olet taitava verkostoituja talon sisällä ja rakennat sekä kehität kumppanuuksia myös kotimaan rajojen ulkopuolella. Ratkaisuhakuisella ja positiivisella asenteellasi työskentelet tehokkaasti ja palveluhenkisesti.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta
  • Näyttöä menestyksellisestä esimiestyöstä
  • Liiketoimintalähtöistä orientaatiota
  • Sujuvaa kommunikointia suomen ja englannin kielellä

Laskemme eduksesi:

  • Office 365 -ympäristön ylläpitokokemuksen
  • SQL- ja tietokantaosaamisen
  • Kokemuksen VMware-virtualisoinnista
  • Azure-palvelutuotantoalustan tuntemuksen
  • Veeam-tuotteiden tuntemuksen

Tarjoamme aidon mahdollisuuden vastuulliseen vaikuttamiseen ja kehittämiseen sekä sitoutuneen, kompaktin tiimin tuen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen voi tarjota sinulle mahdollisuuden etenemiseen johtoryhmätasolle. Olemme vakavarainen perheyritys ja toimimme kehittyvässä, vauhdikkaassa ja kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Meitä yhdistää hyvä yhteishenki ja halu tehdä merkityksellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Korte 2.10. klo 15–16 ja 3.10. klo 12:30–13:30 ja Heidi Palo 6.10. klo 10–11 ja 10.10. klo 12–13 puh. 020 746 9400.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat työskennellä tällä mielenkiintoisella näköalapaikalla, täytäthän hakemuslomakkeen palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi 10.10.2017 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Pinterest
MPS Enterprises logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 10.10.2017
Sijainti: Helsinki

Lisätietoa

Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Logistiikka
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Teknologia

Amazon Web Services
IBM
Microsoft
Open source

Omat tagit

IT-päällikkö

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä