logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

IT-Manager / Varova Oy

post_image

Rekryilmoitus

Varova Oy on suomalainen perheyritys ja logistiikan asiantuntija, joka toimii kansainvälisillä huolinta- ja kuljetusmarkkinoilla. Palvelemme ulkomaankauppaa harjoittavia vienti- ja tuontiyrityksiä kaikissa kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Visiomme on tuottaa ilahduttavan palvelukokemuksen asiakkaillemme. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 29,5 milj. euroa. Meitä varovalaisia on n. 100 viidessä toimipisteessä Suomessa. Katso lisätietoja osoitteessa www.varova.fi.

Haemme näkemyksellistä

IT-Manageria

tukemaan liiketoimintamme tulevaisuuden kehittymistä.

Huolehdit yrityksen it-strategian luomisesta yhdessä liiketoimintajohdon kanssa sekä sen toteuttamisesta osaavan ja ammattitaitoisen tiimisi kanssa. Sinulla on vahvaa näkemystä ja osaamista yhdistää IT:n tarjoamat mahdollisuudet yrityksen liiketoimintaa tukevaksi ja eteenpäin vieväksi osa-alueeksi. Ennakoit myös tulevaa ja olet ajan hermolla alan suuntauksista ja trendeistä. Johdat ja koordinoit kehityshankkeita sekä vastaat yhteistyöstä palveluntoimittajien suuntaan.

Sinulla on myös kiinnostuneisuutta ja intoa olla aktiivisesti mukana operatiivisessa toiminnassa ja tiimisi tukena. Omaat hyvät yhteistyö- ja vaikuttamisen valmiudet sekä kyvyn viestiä näkemyksiäsi ymmärrettävästi eri sidosryhmien suuntaan. Olet taitava verkostoituja talon sisällä ja rakennat sekä kehität kumppanuuksia myös kotimaan rajojen ulkopuolella. Ratkaisuhakuisella ja positiivisella asenteellasi työskentelet tehokkaasti ja palveluhenkisesti.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta
  • Näyttöä menestyksellisestä esimiestyöstä
  • Liiketoimintalähtöistä orientaatiota
  • Sujuvaa kommunikointia suomen ja englannin kielellä

Laskemme eduksesi:

  • Office 365 -ympäristön ylläpitokokemuksen
  • SQL- ja tietokantaosaamisen
  • Kokemuksen VMware-virtualisoinnista
  • Azure-palvelutuotantoalustan tuntemuksen
  • Veeam-tuotteiden tuntemuksen

Tarjoamme aidon mahdollisuuden vastuulliseen vaikuttamiseen ja kehittämiseen sekä sitoutuneen, kompaktin tiimin tuen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen voi tarjota sinulle mahdollisuuden etenemiseen johtoryhmätasolle. Olemme vakavarainen perheyritys ja toimimme kehittyvässä, vauhdikkaassa ja kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Meitä yhdistää hyvä yhteishenki ja halu tehdä merkityksellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Korte 2.10. klo 15–16 ja 3.10. klo 12:30–13:30 ja Heidi Palo 6.10. klo 10–11 ja 10.10. klo 12–13 puh. 020 746 9400.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat työskennellä tällä mielenkiintoisella näköalapaikalla, täytäthän hakemuslomakkeen palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi 10.10.2017 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki

Lisätietoa

Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Logistiikka
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

IT-päällikkö

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Teknologia

Amazon Web Services
IBM
Microsoft
Open source

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus ICT-asiantuntija / Finanssiala ry, Helsinki

Jatkuva haku

Finanssiala ry (FA) on pankkeja, vakuutusyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Hankinta, Tietohallinto, +8 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Sharepoint, Windows, Järjestöt ja yhdistykset, Pankki ja vakuutus

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Software Designer for Product Development (Helsinki) / Sulzer Pumps Finland

Jatkuva haku

Sulzer is a global leader in pumping and blending technology. In Finland we manufacture process pumps, mixers and compressors for Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +7 muutaArkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, graphic user interface

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Senior IT Infrastructure Specialist / Sulzer Pumps Finland, Helsinki

Jatkuva haku

Sulzer is a well-established global manufacturing corporation offering reliable and sustainable solutions for Lue lisää..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Azure, +11 muutaMicrosoft, Valmistava teollisuus, Active Directory, Messaging, dns, PKI, ADFS, Azure AD, ITIL, DevOps, KMS

Sijainti: Helsinki, Kotka

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäpäällikkö / Otava Oy, Helsinki

Jatkuva haku

Otava-konserni on yksi Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Emoyhtiö on Otava Oy ja konsernin Kirjat-liiketoiminta-alueen Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Taloushallinto, Tietohallinto, +5 muutaDigitaalinen taloushallinto, Sähköinen taloushallinto, monitoimittajaympäristö, järjestelmäkehitys, järjestelmäintegraatio

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistosuunnittelija / Sulzer

Jatkuva haku

Sulzer on globaali ja johtava pumppaus- ja sekoitusteknologian toimittaja. Suomessa valmistamme prosessipumppuja, sekoittimia ja Lue lisää..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaOhjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, käyttöliittymätestaus, testaus, Ohjelmointi, ohjelmointi testaus, diplomi-insinööri, vaatimusmäärittely, vaatimusmäärittelyt, ylläpito, teknologiateollisuus, ohjausjärjestelmät

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT Desktop Specialist / AB Enzymes, Rajamäki

Jatkuva haku

AB Enzymes is a subsidiary of Associated British Foods PLC (UK) and it is a leading company in the enzymes business worldwide. We Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, +8 muutaIt-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, it-tukipalvelut, It-Loppukäyttäjäpalvelut, support

Sijainti: Nurmijärvi

job_image

Rekryilmoitus Toimitusjohtaja / MPS Prewise, Helsinki

Jatkuva haku

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osaamistamme ovat erityisesti vahvat Lue lisää..

Osaamisalueet: Myynti, Projektinhallinta, Asiantuntijapalvelut, +7 muutaIT, Koulutusala, tuotteistus, verkkooppiminen, digitaalinen liiketoiminta, digitaalinen oppiminen, gimlet

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Full-stack/.net-ohjelmoija / MPS Prewise

Jatkuva haku

MPS Prewise etsii sinuaFull-stack/.net -ohjelmoijaMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Lue lisää..

Osaamisalueet: Microsoft, Angular, C#, +14 muutaJavascript, Asiantuntijapalvelut, Koulutusala, Full Stack, MVC, Microsoft SQL Server, css3, CSS 3, Bootstrap, less, SaSS, jquery, angularjs, angular js

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Senior IT Infrastructure Specialist – Skype for Business and Enterprise Voice / Sulzer Pumps Finland Oy

Jatkuva haku

Sulzer is a well-established global manufacturing corporation offering reliable and sustainable solutions for Lue lisää..

Osaamisalueet: It-infrapalvelut, Microsoft, Skype for Business, +6 muutaVoIP, Cisco, ITIL, DevOps, AudioCodes, PowerShell

Sijainti: Kotka

job_image

Rekryilmoitus Hankejohtaja, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta (CRM) / Kuntien Tiera Oy

Jatkuva haku

Kuntien Tiera Oy on kuntatoimijoiden omistama osakeyhtiö, joka kehittää kuntasektorin ICT-palveluja verkostomaisesti Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Käyttäjähallinta, +8 muutaOhjelmistokehitys, IT, Julkishallinto, palveluhallinta, Asiakkuudenhallinta, tuotteistaminen, toimitusketjuhallinta, kuntaasiakkuus

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäpäällikkö / Otava-konserni

Jatkuva haku

Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Konsernin emoyhtiö on Otava Oy. Konsernin liiketoiminta-alueita Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tietohallinto, Master Data MDM, +8 muutaPilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Azure, järjestelmäkehitys, järjestelmäintegraatio, pilvipalvelu, pilvipalvelut, tietovarastointi

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT-Manager

Jatkuva haku

Teknikum-Yhtiöt on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Taloushallinto, Tietohallinto, +6 muutaTietohallintojohtaminen, tietohalllinto, palvelutuotanto, toiminnanohjausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen, toiminnanohjausjärjestelmät

Sijainti: Sastamala

Siirry yrityksen profiiliin MPS Enterprises kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku