Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT Business Partner

post_image

RekryilmoitusTule kanssamme tekemään uutta energiatulevaisuutta!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme ratkaisukykyistä IT Business Partneria osaksi digitaalisten ratkaisuiden toimintoa Helsinkiin Kampin toimipisteeseen. 

IT Business Partner toimii tuotanto ja omaisuus -liiketoiminnan tärkeänä liiketoimintakumppanina ICT- ja digitaalisissa ratkaisuissa. Tuet kehityspäälliköiden ja sovellusasiantuntijoiden työtä energian tuotantoon ja omaisuudenhallintaan liittyvien sovellusten osalta, ja huolehdit järjestelmähankintojen ja kehitysprojektien läpiviennistä. Valmistelet liiketoiminnan kanssa IT-roadmapia sekä valvot sen edistymistä yhteistyössä arkkitehtien ja tietoturvan kanssa. Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kehitysorganisaation kanssa ja osallistut liiketoimintaprosessien suunnitteluun varmistaen, että IT-ratkaisut tukevat liiketoiminnan kehitystä. Osallistut myös oman vastuualueesi IT-budjetointiin ja kuluseurantaan.

Toivomme, että olet luontainen verkostoituja ja viestit luontevasti pääkäyttäjien, liiketoimintajohdon, oman IT-henkilöstön, järjestelmätoimittajien ja muiden kumppanien kanssa. Olet hyvä organisoimaan ja hallinnoimaan projekteja, et epäröi tarttua toimeen tilanteen niin vaatiessa. Uskallat haastaa rakentavasti juurtuneita toimintatapoja ja haluat luoda uusia toimintatapoja Helenille. Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja sinulta löytyy systemaattisuutta ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Sinulla on vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aloitteellinen ja päämäärätietoinen työskentelyote. Olet siis yhteistyön mestari! 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimialakokemus tekniseltä toimialalta – mieluiten energia-alalta – on vahva etu, mutta sen puute ei ole este hakea tehtävää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa sekä näkemystä teknologian ja IT-alan kehityksestä sekä vaikutuksista liiketoimintaan. 

Saammeko sinusta sinusta meille liiketoimintalähtöisen, yhteistyökykyisen, kehityshaluisen ja kunnianhimoisen kollegan? Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin. Meillä pääset tekemään rohkeita, käyttäjälähtöisiä ja vastuullisia ratkaisuja osana maailmanluokan osaajaorganisaatiota. Tueksesi tarjoamme kokeneen kollegaverkoston sekä alan huippuosaajat. Helenin monipuoliset koulutusmahdollisuudet tukevat kehittymistäsi ja työssä menestymistäsi. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä Helenillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Janne Piispaselta (050 520 4872 / etunimi.sukunimi@helen.fi) Janne on tavoitettavissa puhelimitse 8.12 ja 15.12 klo 15-16. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 15.1.2021. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi, CV:si sekä vapaamuotoisen videoesittelyn itsestäsi.

Yhdistetään voimat!

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.

Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 4.12.2020 - 15.1.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/helen/it-business-partner/934387/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku

Hakuaika: 21.10.2021 - 4.7.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Android, C, +6 muutaC++, Java, Python, Linux, Windows, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Testausasiantuntija / Operations, Tampere

Hakuaika: 26.4.2022 - 22.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Java, +3 muutaJavascript, Python, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Embedded Linux -suunnittelijoita / Jatkuva haku

Hakuaika: 3.5.2022 - 7.11.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C, C++, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus SENIOR MANAGER (DATA MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 24.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, Tietoliikennepalvelut, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Chief Information Officer (CIO)

Hakuaika: 12.5.2022 - 29.5.2022

Oilon is a family-owned, global energy and environmental technology company, founded in 1961. Oilon specializes in environmental ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, IT

Sijainti: Lahti

job_image

Rekryilmoitus Software Developers

Hakuaika: 18.5.2022 - 5.6.2022

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Java

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä