Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integration specialist / Patria Group, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Kun kaiken on pakko toimia!

Etsimme Patrialle Konsernitoimintojen tietohallintoon Tampereelle

INTEGRAATIOASIANTUNTIJAA

asiantuntevaan ja yhteen hiileen puhaltavaan tiimiimme.

Tässä tehtävässä toimit Patria-konsernin data- ja järjestelmäintegraatioiden asiantuntijana. Vastaat integrointisuunnittelusta ja toteutuksesta avainosaajana, osallistut integraatioarkkitehtuurin suunnitteluun sekä nykyisten integraatioiden suunnitteluun, kehitykseen ja ylläpitoon. Toiminnanohjausjärjestelmään liittyvät hallinnon, raportoinnin ja tuotetiedon hallinnan sovellukset ovat tässä tehtävässä keskeiset vastuualueesi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan tietotekniikkahaasteiden parissa osana ammattitaitoista kuusihenkistä tiimiämme. Porukassamme viihdytään ja kehitytään ammatillisesti sekä pelataan kaveria paremmaksi.

Meillä pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten tehtävien parissa. Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut, kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä. Lupaamme, että kanssamme voit kehittyä huippuosaajaksi! 

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on 

  • tehtävään soveltuva tutkinto 
  • kokemusta dataintegraatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta 
  • mielellään kokemusta MULE-software integraatio-ohjelmistosta 
  • perusymmärrys ohjelmistokehityksestä (esim. SQL, XML, Java jne)
  • osaamista sovellusten määrittelystä sekä tietokannoista
  • oma-aloitteisuutta ja ongelman ratkaisu taitoa
  • itsenäinen ja kehitysmyönteinen työote sekä positiivinen asenne ja hyvät tiimityötaidot
  • hyvä englannin kielen taito

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampereella. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Kaisa Kokkoselta, kaisa@porkkanajakeppi.fi, p. 044 588 6109.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 26.8.2021 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.8.2021 - 26.8.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/integration-specialist-patria-group-tampere/1254787/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä