Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatioarkkitehdiksi Telecom toimialalle

RekryilmoitusHaemme nyt monipuolisen kokemuksen omaavaa Integraatioarkkitehtiä, tai vaihtoehtoisesti kasvunnälkäistä Business Analystiä kasvamaan arkkitehtipolulla. Emmekä hyljeksi jo kokeneita arkkitehtejä etsimässä uusia haasteita!

Tulevassa Integraatioarkkitehdin roolissasi toimit osana Telecom asiakkaitamme palvelevaa yksikköä, mielestämme (ja täysin puolueettomasti) yhdellä IT-alan mielenkiintoisimmista toimialoista. Toimimme globaalisti ja innovatiivisilla ratkaisuillamme pääsemme vaikuttamaan monien muiden toimialojen perustaan.

Aikaisemman työurasi aikana olet ehkäpä toteuttanut arkkitehtuurisuunnittelua, vaatimusmäärittelyä ja ratkaisusuunnittelua. Asiakasrajapinnassa toimiminen ei ole sinulle täysin uutta ja pystyt sujuvasti hahmottamaan asiakkaan todelliset tarpeet ratkaisulle.

Emme vaadi listaa teknologioista, työkaluista ja sertifikaateista, vaan arvostamme ennen kaikkea haluasi kehittyä, jakaa osaamistasi, sekä asennettasi ja kykyäsi työskennellä myös hands-on. Työssäsi sinua auttaa ymmärryksesi digitaalisen muutoksen vaatimuksista sekä halustasi soveltaa tätä osana liiketoimintaprosesseja.

Tuleva työskentelypaikkasi on joko Helsingin, Turun, Tampereen tai Lahden toimistoillamme. Tai mikäli arjen pyörittäminen sujuu paremmin etätoimistolta käsin, on tämäkin mahdollista!

Millaista on työskennellä kanssamme?

Tiimimme on tiivis 13 hengen porukka, joka tekee työtään koko sydämellään. Kanssamme pääset verkostoitumaan laajasti eri alan asiantuntijoiden kanssa niin asiakastapaamisissa kuin epävirallisemmin tiimi-illoissamme.

Toimit niin sisäisissä projekteissamme kuin asiakkaidemme kehityshankkeissa vastaten kokonaisuuksista, ja useimmissa toimeksiannoissa edustat asiakasta. Arkkitehtina toimit siltana niin CGI:n ja asiakkaan kuin teknologian ja liiketoiminnan välissä. Olet valmis oppimaan niin uutta kuin vanhaa, sekä muovaamaan työkuvasi oman näköiseksi laittamalla osaamisesi ja persoonasi peliin.

Integraatioarkkitehtina työnkuvasi voi koostua mm. seuraavista asioista:

• Osaamisen kasvaessa kokonaisarkkitehtinä asiakkaan laajoja kehityskokonaisuuksia suunnitellen ja ohjaten, sekä tukien asiakasta pitkän aikavälin muutoksissa

• Ratkaisuarkkitehtinä niin myynnintuessa kuin toimituksen vastuunkantajana

• Liiketoiminta-analyytikkona, tuoteomistajana tai määrittelijänä niin sisäisissä kuin asiakkaan hankkeissa

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

Kivojen tiimikavereiden ja mielenkiintoisten projektien lisäksi tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut, jotka pitävät sisällään muun muassa membereidemme kovassa suosiossa olevan osakesäästö-ohjelman.

Kanssamme sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi sellaiseen suuntaan mikä kiinnostaa juuri sinua, eikä työpaikkaa tarvitse vaihtaa kehitysmahdollisuuksien puuttumisen takia! Tämän mahdollistamme sisäisen headhunting -tiimimme sekä laajojen koulutusmahdollisuuksiemme avulla. Siintäisikö siis tulevaisuudessasi haaveet tiiminvetovastuista tai kiinnostaisiko sinua sertifioida itsesi jonkin uuden teknologian osalta?

Kerro meille millaiselta unelmatyösi näyttää ja määritellään yhdessä sinulle sopiva rooli!

Jutellaanko?

Haluaisitko tulla jututtamaan meitä ja selvittämään, olisimmeko sinulle sopiva työpaikka? Ota yhteyttä tulevaan esihenkilöösi Jarno Väkeväiseen puhelimitse +358401723675.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10.2021

?

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 27.9.2021 - 31.10.2021
Sijainti: Helsinki, Lahti, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Tuleva työskentelypaikkasi on joko Helsingin, Turun, Tampereen tai Lahden toimistoillamme. Tai mikäli arjen pyörittäminen sujuu paremmin etätoimistolta käsin, on tämäkin mahdollista!
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0921-1789&BRID=862965&lang=1
Yhteydenotto: rekrytointi.fi@cgi.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Telekommunikaatio

Omat tagit

Integrations
Business Analytics

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä