Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT palvelupäällikkö, lisenssienhallinta

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

ICT palvelupäällikkö, lisenssienhallinta

Oletko kiinnostunut lisenssihallinnasta ja sen kiemuroista? Omaatko iloisen ja energisen työasenteen? Tunnistatko itsesi sanoista järjestelmällinen, tavoitehakuinen, innostunut, sinnikäs? 

Veikkauksen Peli- ja yritysteknologiatoiminnossa (TECH) sijaitseva CIO Office vastaa toiminnon toimintamallien kehittämisestä. Siellä sijaitsee yhteisiä kyvykkyyksiä, joilla palvellaan koko toimintoa tai jopa koko Veikkausta.

Haemme joukkoomme nyt uutta henkilöä kehittämään ja vastaamaan keskitetystä lisenssien hallintakyvykkyydestä. 

Veikkauksessa lisenssienhallinnan palvelupäällikkö vastaa mm. siitä, että palvelun piiriin kuuluvien lisenssiohjelmistojen käyttö Veikkauksessa vastaa määrältään, asetuksiltaan ja muilta osin lisenssisopimusten ehtoja ja hankittuja lisenssimääriä. Lisäksi hän tekee yhteistyötä ulkoisen lisenssienhallinnan palvelutuottajan ja ohjelmistotoimittajien kanssa varmistaakseen, että Veikkauksen ohjelmisto-omaisuus pysyy järjestelmien, konfiguraation, lisenssiehtojen, yms. muuttuessa jatkuvasti sopimusehtojen mukaisessa compliance-tilassa. Lisenssien budjetointi ja omistajuus on palveluja tuottavissa yksiköissä, mutta tämä rooli vastaa yhteistyössä heidän kanssaan, että kaikki yksiköt noudattavat yhteisesti sovittuja budjetointi-, suunnittelu- ja hallintamalleja.

Edellytämme sinulta 

  • kokemusta lisenssien hallinnan vastuutehtävistä ja kykyä määritellä, suunnitella ja johtaa tätä kyvykkyyttä
  • kokemusta lisenssihallintaan liittyvistä auditoinneista joko asiakkaan tai auditoijan näkökulmasta
  • erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja eri tahojen ja sidosryhmien kanssa 
  • ratkaisu- ja palveluhenkistä asennetta ja paineensietokykyä 
  • erinomaista suomen- ja hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista viestintä- ja dokumentointitaitoa 

Katsomme eduksesi 

  • syvemmän osaamisen lisenssien hallinnan alueelta (ml. kansainvälisen ympäristön lisenssienhallinta)
  • IT-palveluhallinnan kokemuksen ja/tai sertifikaatit
  • referenssit/näytöt aiemmista vastaavista
  • kokemukset julkisesta hankinnasta sekä viranomaisyhteistyöstä 
  • liiketoiminta- ja rahapelialaosaamisen 

Tarjoamme Sinulle hienon mahdollisuuden olla kehittämässä Veikkauksen lisenssienhallintastrategiaa sekä malleja seuraavalle tasolle. Toimintaympäristömuutokset tuovat mukanaan mielenkiintoisia haasteita myös tälle osa-alueelle, jatkuvaa uuden oppimista, toiminnan kehittämismahdollisuuksia sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän Veikkauksen ja rahapelaamisen monipuolisessa, vauhdikkaassa ja muuttuvassa maailmassa. 

Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. Voit lukea meistä ja työkulttuuristamme lisää tästä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoa tehtävästä antaa Marko Honkanen, marko.honkanen@veikkaus.fi +358 50 555 0182. Lähetä hakemuksesi cv:n kera viimeistään 6.7.2023 mennessä.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 22.6.2023 - 6.7.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ict-palvelupaallikko-lisenssienhallinta/2281796/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä