Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-asiantuntija, Millog Oy Riihimäki

post_image

RekryilmoitusKiinnostaisiko tietoliikenteen, tietotekniikan tai tietoturva-alan tehtävät erilaisessa toimintaympäristössä?

Haemme Riihimäen toimipaikallemme

– tietotekniikan asiantuntijaa

– tietoliikenneasiantuntijaa

Tietotekniikan asiantuntijan tehtävässä ylläpidät ja kehität erilaisia tietojärjestelmiä sekä osallistut niiden testaukseen. Toivoisimme sinulta jo entuudestaan kokemusta Linux-käyttöjärjestelmien ylläpidosta ja virtualisointiratkaisuista.

Tietoliikenneasiantuntijan tehtävään kuuluu verkkoympäristöjen suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa sekä tietoliikenneympäristöön liittyvien haasteiden ratkaisua. Toivoisimme sinulta jo aikaisempaa tuntemusta verkkolaitteiden ja palomuuriratkaisujen ylläpidosta ja yhdyskäytäväratkaisuista.

Molemmissa tehtävissä osallistut Millogin asiakkaiden järjestelmähankkeisiin ja niiden ylläpitoon. Tehtäväkentät muodostuvat järjestelmien kehittämisestä, testaamisesta, päivittämisestä ja tietoturva-asioista. Toimenkuvien sisältö ja vaativuus ovat osittain muokattavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Menestyminen tehtävissä edellyttää tietotekniikka- tai tietoliikennealan tutkintoa ja soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta. Arvostamme erityisosaamista tietojärjestelmistä sekä tietoturvasta. Toivomme, että työntekijänä toimit oma-aloitteisesti, aikaansaavalla ja ahkeralla otteella ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn. Katsomme myös projektiosaamisen eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, asiakasläheisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio. Lisäksi lupaamme sinulle myös hyvän perehdytyksen ja koulutusta työn tueksi. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai yrityksestä? Soittele rohkeasti Antti Juntuselle, puh. 040 315 7279, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.2.2022 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 21.1.2022 - 7.2.2022
Sijainti: Riihimäki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/ict-asiantuntija-millog-oy-riihimaki/1396398/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä